Nihal Yalçın'la gerginlik yaşayan Tamer Karadağlı'nın katılacağı toplantı ertelendi!

Geçtiğimiz günlerde Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Nihal Yalçın ve Tamer Karadağlı arasında geçen diyalog gündeme bomba gibi düşmüştü. Törenin ardından Tamer Karadağlı'nın katılacağı Engelsiz Yaşam Vakfı organizasyonu ertelendi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bu yıl 58'incisi düzenlenen Altın Portakal Film Festivali'ne ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ve Nihal Yalçın arasında geçen diyalog damga vurdu. İkili arasında oluşan gerginlik tören sonrasında da devam ederken, sosyal medya kullanıcıları konu hakkında fikir ayrılığı yaşadı.

Ödül töreninin ardından bir hamle de Engelsiz Yaşam Vakfı'ndan geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Engelsiz Yaşam Vakfı "kamuoyunun dikkatine" notuyla Karadağlı hakkında bir açıklamada bulundu. 

Açıklamada, Tamer Karadağlı'nın katılacağı toplantının ertelendiği belirtilirken şu ifadelere yer verildi:

"3 Ekim Çarşamba günü sanatçı Tamer Karadağlı’nın vakfımız yönetim kurulu üyeliği duyuru basın toplantısı sayın Karadağlı’nın gündeminin yoğunluğu kendi isteği doğrultusunda ileri bir tarihe ertelenmiştir."

NE OLMUŞTU?

Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü alan Nihal Yalçın ve ünlü oyuncu Tamer Karadağlı yaşanan "ödül" polemiği hakkında Nihal Yalçın sessizliğini bozdu.

Güvenç Dağüstün'ün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Nihal arkadaşımdır, hastasıyım. Ödülü alır almaz mesaj attım, kutladım. Arkada duran beyden ise hiç hazzetmem. Ancak şöyle bir şey var: Nihal'in önce ödülü alıp sonra konuşmasını yapması gerekirdi. Heyecandan önce mikrofona gidiyor. Önce ödülü alsa o bey çoktan gitmiş olacaktı." şeklinde konuşurken Nihal Yalçın'dan cevap gecikmedi.

Ünlü oyuncu Güvenç Dağüstün'ün yorumuna "Evet çok heyecanlıydım. Ama törenden sonra arkadaki olağanüstü mimikleri görme fırsatım oldu" diyerek yanıt verdi. 

"SUS MU DEDİNİZ?"

Bu yıl 58'incisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne oyuncu Tamer Karadağlı ve Nihal Yalçın arasında geçen diyalog damga vurdu.

Festivalde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazanmanın sevincini yaşayan Nihal Yalçın, teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Yalçın'ın konuşması sırasında sahnede bekleyen Tamer Karadağlı, araya girip ödülü ünlü isme uzattı. Konuşması bölünen güzel oyuncu bir anda Tamer Karadağlı'ya doğru dönerek "Kim verdi ödülü, sus mu dediniz?" diyerek sert bir tepki gösterdi. Tamer Karadağlı ise Yalçın'a "Rica ederim, ödülünüzle birlikte konuşun diye..." şeklinde yanıt verdi. 

İkilinin birbirine karşı olan tavırları herkesi şaşırtırken Nihal Yalçın, tören sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Twitter hesabından hayranlarına seslenen Yalçın "Lütfen Tamer’ in önüme geçmesine izin vermeyin! Bu gece benim gecem!" ifadelerini kullandı.

Demet Şener'den Çağla Şıkel'e destek!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Şener'den Çağla Şıkel'e destek!
Çağlar Ertuğrul'un Tamer Karadağlı göndermesi ödül gecesine damga vurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Çağlar Ertuğrul'un Tamer Karadağlı göndermesi ödül gecesine damga vurdu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 7

ibrahim Bektaş 2 yıl önce

Üzülme karadağli anlaşılan sanat camisini ppkklilar vatan hainleri basmış...

Toplam 3 beğeni

Yalnız Kurt 2 yıl önce

Bana yeniden twitteri yüklettirecekler

fako 2 yıl önce

Tabii ki hazzetmezsin.Çün ki o sizin gibi terör sevici değil.Zaten bu sanat dünyasının bir çok sanatçıyım diye geçinen zerzevatçıyı oldum olası sevmem.Kendilerini halktan üstün gören gezi zakalıların hepsi orada.Arada da Karadağlı gibi adam oğlu adamlar çıkıp sahnede ki cıbıldak terörist seviciye haddini bildirdi ve bu olay onun haketmeden aldığı ödül töreninin önüne geçip o cıbıldakın fiyakasını bozmuştur.Helal KARADAĞLIYA

Toplam 3 beğeni

yusufcuk 2 yıl önce

Yahudi köpekleri bile yedikleri yal çanağına pislemez

YILDIRIM 2 yıl önce

Terörist sevici bu sanatçıyı ödüllendirenleri araştırmak lazım. Tamer beyi de müdahale ettiği için tebrik ederim. Türkiye kurtuldu ve özgür diyenler yalan söylüyor. Kurtulmuş olsak bu hainler bu kadar rahat davranır mı ve ödüllendirilir mi. Hainler ülkenin her köşe başını tutmuş.

Toplam 22 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun