Hülya Koçyiğit'ten Kanal 7'ye özel açıklamalar

Hülya Koçyiğit, Kanal 7 ekranlarında yayınlanan 'Seyhan Erdağ'la Süper Pazar' programına konuk oldu. Samimi açıklamalarıyla dikkat çeken usta sanatçı, şu sıralar okuduğu kitap sorulunca "Cumhurbaşkanımızın kitabını okuyorum" dedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Usta sanatçı Hülya Koçyiğit, Kanal 7 ekranlarında yer alan "Seyhan Erdağ'la Süper Pazar" programına konuk oldu. Koçyiğit, samimi açıklamaları ve hoş sohbetiyle dikkat çekti. 

Seyhan Erdağ'ın sorularını tüm içtenliğiyle yanıtlayan Koçyiğit, en son okuduğu kitap sorulunca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Daha Adil Bir Dünya Mümkün' kitabını okuduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"En son elime geçen kitap Cumhurbaşkanımızın yazdığı kitap; "Daha Adil Bir Dünya Mümkün". Gerçekten de daha adil bir dünya mümkün, bunun için de çabalıyoruz. Kitabı zevkle okuyorum, daha bitirmedim."

Hülya Koçyiğit, izlediği dizi ve filmlerin neler olduğu sorulunca da ilginç bir cevap verdi. Meğerse usta sanatçının okuduğu kitapla ilgili bir hayali gerçek olmuş ve kitabın dizisi çekilmeye başlanmış. Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde olduğu Barbaroslar dizisi için Koçyiğit'in açıklamaları dikkat çekti:

"Dizi olarak, İskender Pala'nın 'Efsane' adlı kitabını okumuştum. İşte bu dedim, işte bu. Çünkü Barbaroslar'dan bahsediyordu. Akdeniz'in hakimi 4 kardeş, muhteşem hikayeleri var, Ah keşke bu bir dizi olsa dedim ve oldu. Allah kalbimin sesini duydu. Ve de Engin oynuyor. Başladı ve gerçekten hayal ettiğim kadar zengin, büyük bir prodüksiyon. Onu seyrediyorum."

 

"HİÇBİR AŞK GÜLŞAH'TAN ÜSTÜN OLAMAZ"

Usta sanatçı, kızı Gülşah ve torunları hakkında soru sorulunca gözleri parlayarak şunları ifade etti: 

"Allah bana bu saadeti nasip ettiği için şükran doluyum. Her gün, her nefeste şükrediyorum. Çok güzel şeyler yaşamak nasip oldu. Torunlarımın çocuklarını görmek çok müstesna bir duygu bu, tarifi mümkün değil. Hiçbir aşk Gülşah'tan daha üstün olamaz. Onu biliyorlar zaten. Gülşah benim büyük aşkım. Ama torunlarımı o kadar çok seviyorum ki, paylaşamıyorum. Hangisini daha çok sevdiğimi seçemiyorum, o kadar çok seviyorum. Neslişah ilk göz ağrım olduğu için sanki onu ayırıyormuşum gibi geliyor ama, ikisini de çok seviyorum."

 

AŞI OLMAYANLARA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Usta oyuncu Hülya Koçyiğit tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ve aşı hakkında da konuştu. Koçyiğit şunları ifade etti:

"Bütün dünyada 4 milyona yakın insan öldü ve şu an bunun bir tek çözümü var. Herkes normal hayatına dönmek isterken aşı olmamak, ihmal etmek ne demek! Buna bir türlü aklım almıyor... Buradan herkese sesleniyorum. Aşı olmayanlar ihmal edenler lütfen aşınızı olun." 

Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar hayatına dair bilinmeyenleri anlattı!

İLİŞKİLİ HABER

Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar hayatına dair bilinmeyenleri anlattı!
Usta oyuncu Hülya Koçyiğit aşı olmayanlara ateş püskürdü!

İLİŞKİLİ HABER

Usta oyuncu Hülya Koçyiğit aşı olmayanlara ateş püskürdü!

BİR YORUM YAPIN 1

adem 2 yıl önce

mevcut düzenle adil dünya hayalden öteye geçemez