Ünlü yazar Selim İleri hastanelik oldu!

Türk edebiyatının değerli isimlerinden Selim İleri beyin embolisi kaynaklı geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırıldı.

Ünlü yazar Selim İleri, geçtiğimiz gün Erdal Öz Edebiyat Ödülü'nü aldıktan sonra rahatsızlandığını belirterek törenin gerçekleştiği Dada Salon'dan erkenden ayrılmıştı.

Yüksek tansiyona bağlı olarak beyninde damar tıkanıklığı oluşan 72 yaşındaki usta sanatçı, apar topar hastaneye kaldırıldı. Öğle saatlerinde Samatya'daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen İleri'nin tedavi sürecine devam edildiği öğrenildi. 

Ünlü yazar geçtiğimiz Mart ayında da beyin embolisi kaynaklı geçirdiği rahatsızlık sebebiyle Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi görmüştü. 

Berfu Yenenler'den şaşırtan itiraf! Eser Yenenler'in hesabındaki bütün kadınları...

İLİŞKİLİ HABER

Berfu Yenenler'den şaşırtan itiraf! Eser Yenenler'in hesabındaki bütün kadınları...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0