Öldürülen kadının Müge Anlı ile ilgili paylaşımı yürek burktu!

İstanbul Bağcılar’da yaşayan dört çocuk annesi Nurgül Beyhan, 9 Aralık 2020 tarihinde boğularak öldürüldü. Ölümü öncesinde Müge Anlı ile ilgili paylaşımı yürekleri burktu.

Dört çocuk annesi Nurgül Beyhan, 9 Aralık 2020 tarihinde kardeşiyle buluşmak üzere hazırlanırken İstanbul Bağcılar'daki evinde boğularak öldürüldü. Olay günü evinden çığlık sesleri duyan komşuları tarafından yatağında ölü bulunan Beyhan'ın acılı ailesi, aylardır aydınlatılamayan cinayetin faillerini bulmak için ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Talihsiz kadının cinayetinin şüphelerle dolu olduğunu söyleyen Müge Anlı, kan donduran olaydan 5 ay önce ölümle sonuçlanan aile içi kavgaya dikkat çekti.

YÜREK BURKAN PAYLAŞIMDAN SONRA ÖLDÜRÜLDÜ
Vücudunda herhangi bir taciz ya da tecavüz bulgusuna rastlanılmayan talihsiz kadının, neden çıplak olduğu sorusu gündeme gelirken Müge Anlı, yürek burkan bir paylaşımı da ekrana getirdi.

Cinayete kurban gitmeden önce sosyal medya hesabı üzerinden Müge Anlı'nın sözlerini paylaşan Nurgül Beyhan, kadına karşı şiddete çekmişti. O paylaşımda ise Müge Anlı, şöyle konuşmuştu; "Beğenmiyorsan sevgili olarak eş olarak beni terk edebilirsin. Ama bana dokunamazsın..."

Mesut Özil'den, Afrika'daki çocuklara yardım!

İLİŞKİLİ HABER

Mesut Özil'den, Afrika'daki çocuklara yardım!
Cristiano Ronaldo'nun nişanlısına aldığı hediye dikkat çekti!

İLİŞKİLİ HABER

Cristiano Ronaldo'nun nişanlısına aldığı hediye dikkat çekti!
Ünlü sunucu Hande Fırat otoyolda ölümden döndü!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü sunucu Hande Fırat otoyolda ölümden döndü!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0