Ünlü sunucu Hande Fırat otoyolda ölümden döndü!

CNN Türk'te Gece Görüşü programının sunucusu Hande Fırat'ın aracına Ankara-İstanbul yolunda bir tırdan kopan tekerlek çarptı. Korku dolu anlar yaşayan ünlü sunucunun aracı ağır hasar aldı.

"Gece Görüşü" programıyla hafızalara kazınan ünlü sunucu Hande Fırat, Bolu tüneli yakınlarında ciddi bir kaza geçirdi. Fırat'ın şoförünün kullandığı araca önünde ilerleyen bir tırın tekerleği koparak çarptı. Tekerleğin çarpması sonucu ünlü sunucunun içinde bulunduğu araç ağır hasar aldı. 

Korku dolu anlar yaşaya Hande Fırat, araçta hava yastıklarının açılmasıyla kazadan etkilenmeden kurtuldu. Öte yandan ünlü sunucunun eşi Murat Özvardar ve koruma görevlisi ile şoförünün de sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaşıldı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Fırat, "Neye uğradığımızı şaşırdık önümüzden giden tırın jantı çürümüş. Çift tekeri yerlerinden kopup birden camımıza vurdu. Bizi Allah korudu" şeklinde konuştu.

Öldürülen kadının Müge Anlı ile ilgili paylaşımı yürek burktu!

İLİŞKİLİ HABER

Öldürülen kadının Müge Anlı ile ilgili paylaşımı yürek burktu!
Cristiano Ronaldo'nun nişanlısına aldığı hediye dikkat çekti!

İLİŞKİLİ HABER

Cristiano Ronaldo'nun nişanlısına aldığı hediye dikkat çekti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0