Aydemir Akbaş'ın eşi Beyhan Benek taburcu oldu

Türk sinemasının önemli isimlerinden biri olan Aydemir Akbaş'ın eşi Beyhan Benek, banyoda düşüp kalça kemiğini kırması sonucu apar topar ameliyata alınmıştı. Benek, kontrollerinin yapılmasının ardından taburcu edildi.

Akşam gazetesinin haberine göre Usta sanatçı Aydemir Akbaş'ın eşi Beyhan Benek, sevenlerini korkuttu. 75 yaşındaki Benek, banyoda düşüp kalça kemiğini kırdı. İstanbul'da bulunan özel bir hastanede apar topar ameliyat olan Benek için operasyonun ardından bekleme sürecine geçildi. Bir haftadır büyük bir korku ve üzüntü yaşayan Akbaş, bu riskli süreçte eşinin durumundan kimsenin haberdar olmasını istemedi.

aydemir akbaş eşi ameliyat oldu

aydemir akbaş eşi ameliyat oldu

Beyhan Benek, son olarak geçirdiği operasyondan sonra gerekli kontrollerin yapılması ile taburcu edildi. Benek'in tedavisine evde devam edilecek.

NE OLMUŞTU?

Akbaş, 55 yıllık hayat arkadaşının banyodan çıkarken tansiyon düşmesi ve şeker yükselmesine bağlı olarak başının dönüp yere yığıldığını belirtti ve şunları söyledi:

'Onu yerde görünce ne yapacağımı şaşırdım, büyük tehlike atlattık. Şuna şükrediyorum; o gün benim bir reklam filmi için görüşmem vardı. Fakat son anda ertelemiştik. Eğer ola ki ben evden çıkıp toplantıya gitmiş olsaydım gece saat 23.00'dan önce dönemezdim.

Beyhan da sabahtan gece yarısına kadar kim bilir bir başına ne acı çekerdi. Verilmiş sadakamız varmış. Bir haftadır ölüp ölüp dirildim ama şu an iyi, sevenlerimiz, merak edenlerimize bunu müjdeleyebilirim. Yarın sabah hastaneden çıkacağız.' 

Bir haftadır büyük bir korku ve üzüntü yaşayan Akbaş, bu riskli süreçte eşinin durumundan kimsenin haberdar olmasını istemedi.

Ebru Gündeş'e açılan tazminat davasında karar verildi!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Gündeş'e açılan tazminat davasında karar verildi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0