Dünyaca ünlü şarkıcı Adele'den 6 yıl aradan sonra yeni şarkı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele'in 19 Kasım'da yayınlanacak albümü '30'un ilk teklisi 'Easy on Me', tüm dijital yayın platformlarında yayınlandı.

Müzisyen Adele, 6 yıl bir aradan sonra ilk kez yeni bir şarkı yayınladı. Sanatçının 19 Kasım'da yayınlanacak albümü '30'un ilk teklisi olan 'Easy on Me', klibiyle birlikte dinleyicilerle buluştu. 

"30" adlı albümü üzerinde 3 yıldır çalıştığını belirten Adele, altı yıl aradan sonra çıkaracağı yeni albümündeki şarkıların, 9 yaşındaki oğlunun, babası ile neden boşandıklarını anlamasına yardımcı olacağını düşündüğünü söylemişti.

Vogue dergisine konuşan sanatçı, "Bu albümle ona, yirmili ya da otuzlu yaşlarına geldiğinde, kim olduğumu ve neden kendi mutluluğum uğruna onun tüm hayatını gönüllü olarak ters yüz ettiğimi açıklamak istedim" ifadelerini kullandı. 

Kırklareli'nin köylerinde çiftçilik yapan kadınlar, topraklarını şehir yaşamına değişmiyor

İLİŞKİLİ HABER

Kırklareli'nin köylerinde çiftçilik yapan kadınlar, topraklarını şehir yaşamına değişmiyor
Ünlü oyuncu Alperen Duymaz elini çabuk tuttu! Yeni projesi açıklandı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Alperen Duymaz elini çabuk tuttu! Yeni projesi açıklandı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0