Ünlü oyuncu Alperen Duymaz elini çabuk tuttu! Yeni projesi açıklandı

"Tatlı Küçük Yalancılar" "Bodrum Masalı", "Çarpışma" ve "Çukur" gibi dizilerde başarılı oyunculuk performansıyla adından söz ettiren Alperen Duymaz'ın yeni projesi belli oldu.

"Son Yaz" dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Alperen Duymaz, dizinin final yapmasıyla birlikte yeni projesi için kolları sıvadı. Ünlü oyuncu yeni projesinde dijital bir kanal için çekilen bir dizide başrol oynayacak.

Ünlü oyuncu Bein Connect için hazırlıkları sürdürülen "Erkek Severse" isimli dizide başrol olarak sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aslı Zengin'in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ömür Atay'ın oturacağı öğrenildi.

"Erkek Severse" isimli yeni projenin yapımcılığını üstlenen Gold Film'in patronu Faruk Turgut, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda müjdeli haberi verdi. Turgut paylaşımında "Alperen Duymaz Gold Film’e hoşgeldin" ifadelerini kullandı.

 

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele'den 6 yıl aradan sonra yeni şarkı!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele'den 6 yıl aradan sonra yeni şarkı!
Yalancılar ve Mumları dizisi de tutunamadı!

İLİŞKİLİ HABER

Yalancılar ve Mumları dizisi de tutunamadı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0