Esra Ceyhan'dan Bergüzar Korel'e çok sert Squid Game tepkisi

Oynadığı dizilerle büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Bergüzar Korel internette izlenme rekorları kıran Squid Game dizisi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Esra Ceyhan'dan Squid Game çıkışı yapan Bergüzar Korel'e geçmiş hatırlatması olay oldu.

Dijital platformda Netflix'te yayınlanan ve dünyayı kasıp kavuran, çocuk oyunlarını ölümcül bir duruma çeviren Squid Game dizisi izlenme rekorları kırdı.

bergüzar korel

bergüzar korel

Korel, 'Squid Game' dizisini çocukların izlememesi konusunda aileleri uyarırken dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Korel, şu ifadelere yer verdi:

"Duyduklarıma inanamıyorum. Squid Game izlemeyen çocuk yok. İki gün önce ilk kez açtık ve aklı başında bir ebeveynin çocuğuna bu diziyi nasıl izlemesine izin verdiğini anlamış değilim. Bu dizi asla çocuklara uygun değildir. 'Ama bütün arkadaşlarım izliyor' diyebilir çocuğunuz, cevabı çok net 'bu dizi senin yaşına uygun değil, 18 yaşından küçüksün ve o yaşa gelene kadar bizim sorumluluğumuzdasın ama diğer evlerde olan kurallar bizim sorumluluğumuz dışında.' Anne ve babalara sesleniyorum; rica ediyorum çocuklarınıza bu diziyi izletmeyin. Kanal bile +18 ve intihar uyarısı verirken buna nasıl görmezden geliyorsunuz?"

Korel'in sözleri Ceyhan'dan tepki gördü. 

Esra Ceyhan, Bergüzar Korel'in açıklamasına, "Ne çabuk unuttuk! Ne ahlaksız teklifleri, ne aile içi yasak aşkları, ne şiddetin feriştahını içerek berbat dizileri. Çatır çatır ailecek bu saçmalıklar izlendi. Bunlardan birinde rol alan bir kadın oyuncu da bu günlerde şu zararlı bu yararlı aman çocuklar izlemesin diye ahkâm kesiyor. Yahu sen içinde yer aldığın dizinin hikâyesini ne çabuk unuttun" ifadeleriyle yanıt verdi. 

Japon Prenses Mako muradına erdi! Sivil olarak saraydan ayrıldı

İLİŞKİLİ HABER

Japon Prenses Mako muradına erdi! Sivil olarak saraydan ayrıldı
Sosyal medya fenomenlerine 640 bin TL şoku! Vergiden kaçamadılar

İLİŞKİLİ HABER

Sosyal medya fenomenlerine 640 bin TL şoku! Vergiden kaçamadılar
Fahriye Evcen'in pozları sosyal medyayı salladı!

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen'in pozları sosyal medyayı salladı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

İklimdeğişikliği 2 yıl önce

Siz birbirinizin ancak çarşafını satarsınız toplumun aydın sanatçılarıymış güya bunlar rezilliğe bak.