Ünlü oyuncu Bergüzar Korel gençliğine seslendi! Takipçilerini duygulandırdı

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, yıllar önce çekilmiş bir karesini sosyal medya hesabından paylaşarak gençliğine seslendi

2009 yılında meslektaşı Halit Ergenç ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, şimdilerde üçüncü çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor. Başarılı oyunculuğu kadar özel hayatıyla da sevenlerinden yoğun ilgi gören güzel oyuncu, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor. 

Gündelik yaşantısına dair detayları takipçileriyle sık sık paylaşan 39 yaşındaki ünlü isim, son paylaşımıyla takipçilerini duygulandırdı. Yıllar önce çekilmiş fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşan Korel, gönderisine düştüğü not ile gençliğine seslendi. 

Ünlü oyuncu duygusal paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Şimdi bu kız karşıma gelseydi ona şunları söylerdim; Kimse için isteklerinden,söyleyeceklerinden vazgeçme. Yanlış anlaşılmaktan korkma. Bırak herkes sevmesin seni, Özelini sımsıkı tut, Yaşadığın bir mutluluğu herkes bildiğinde sanma ki o mutluluk katlanıyor. Hiçbir şey seni o insanların gözünde daha sevilir kılmaz. Sen insanların seni sevdiği kadar değilsin. Zaten değerlisin. Hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda söyle “Neden” diye sor. “Ben bunu istemiyorum” diyebil. Çevrendeki kimseye bir borcun yok. Korkma. Hayır demeyi bil.
Hayatında olmasını istemediğin insanlara açıkça söyle ve mesafeni koy. Kendini takdir et. Tecrübelerine güvendiğin insanları dinle. Ama seni ezmelerine izin verme. Kim senin hakkında ne demiş,ne konuşmuş,ne yapmış bununla ilgilenme, Hayatını onlara göre şekillendirme. Çok oku. Çok izle. Mesleki olarak attığın her adımı sahiplen. “Senin iyiliğin için söylüyorum” cuları uzak tut. İçgüdülerine güven. Sadece hüznünü değil mutluluğunu da bol kepçeden paylaşan insanlar olsun yanında. Hiç kimse için değil, Kendin için başar,mutlu ol ve kendini bil. Zorluklar çıkacak elbet karşına, Bil ki zor olan her şeyin sonunda kolaylık gelir.
Pes etme. Kırılacaksın sonra parçalarını topladığında eskisi gibi değil belki ama çok daha güçlü olacaksın. Dibi göreceksin ki feraha kavuştuğunda her şeyin değerini daha iyi bileceksin. Bu da sana sonsuz bir iç huzur ve mutluluk getirecek. Tüm bunlar zor olacak ama sonra Her şey çok güzel olacak. Söz."

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0