Ünlü komedyen Okan Bayülgen’den tartışma çıkaracak sözler! ‘O kadar büyük yalan ki...’

Ünlü sunucu ve komedyen Okan Bayülgen söylediği sözlerle gündemden düşmüyor. Son olarak dün akşam Haber Global'de yayımlanan programında tartışılacak bir çıkışta bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Televizyoncu Okan Bayülgen bütün yayınlanan belgeselleri izlediğini ve insanlığın Ay’a gitmediğinden emin olduğunu söyledi. Bayülgen, Haber Global'de yayımlanan programında tartışılacak bir çıkışta bulundu ve uzay yarışının ABD’nin Sovyetler Birliği ekonomisini batırmak için sürdürdüğünü kaydetti.

Bayülgen şu ifadeleri kullandı:

"Uzaya gitmeye gerek yok. Zaten gitmeyeceğiz. Gitmedik de… 69’da yalan. O kadar eminim ki. Her şeyi seyrettim bütün belgeselleri… Bu heriflerin Ay’a inmelerine imkan yok. Çünkü dünyaya inemiyorlar. Düşün ki, dünyaya inemiyor adamlar büyük bir tehlike. Atmosfer farkı var falan filan ama… Dünyaya herifler ancak suya düşebiliyorlar. Üzerlerinde helikopterler falan uçuyor, kurtarma gemileri geliyor. Nasıl oluyorsa o teknolojiyle Ay’a pıt diye iniyor. Mümkün değil. Şu anda da inemezler.

Sovyetleri bitirmek için yaptılar. Daha iyi bir numara yok! Bunu Amerikalı siyasetçiler söylüyor. ‘Biz uzay yarışını Sovyetler bunu yer de bizimle beraber yarışıp, zar zor ayakta tuttukları ekonomilerini batırırlar diye girdik’ diyorlar. Sonuç artık uzayda aranacak bir şey yok."

Oyuncu Hande Erçel'in reklam geliri dudak uçuklattı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Hande Erçel'in reklam geliri dudak uçuklattı!
Sunucu Müge Anlı sonunda puzzle bitirdi! Günlerdir emek veriyordu

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Müge Anlı sonunda puzzle bitirdi! Günlerdir emek veriyordu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 8

Kız 53 2 yıl önce

Zaten uzayda gemil yada herne ise gitmesi imkansız motor çalışmıyor insanlar dünyadan dışarı bile çıkamadı

Hasan 2 yıl önce

Nihayet gördünüz mü sayın ilerici çağdaşlar. Tam manasıyla safsata. Oksijen olmayan yerde ateşleme,hadi ateşledin hava olmayan yerde tepkimeyle fırlamak nasıl oluyor. Birde daha entegrenin,chipin bile olmadığı yıllarda uzaktan kumandayla gemiyl kumanda etmek,iyonosferin olmadığı bir alanda telsiz görüşmeleri yapmak nasıl oluyorsa artık.

Hyr 2 yıl önce

evet uzay gemisinden aya nasıl indikleri ve aydan uzay gemisine nasıl gittikleri konusu hakkında hiç bir bilgi yok. marsa giden aleti paraşütü nasıl açtığına kadar her detay var ama ay için yok. okan bayülgeni taktir ettim. cidden teknik bir konu.

Batu 2 yıl önce

Eksik bilgi...Ayda atmosfer yok. Dolaysıyle yer çekimide çok zayıf. Hiç dünyaya inmekle aya inmek bir olurmu tabiki olmaz. Marsa gelince marsta bir miktar atmosfer var. İniş dünyanınki gibi olur fakat deniz olmadığı için itici motorlar yavaş inişi sağlıyor. Dünyada hem yerçekimi atmosfer ve deniz olduğu için bu pahalı teknoloji kullanılmayıp denize düşüşle masraflardan kısılmış oluyor. Bayülgen biraz daha araştırsın.

Oze 2 yıl önce

Dünyada En Uygun iniş Yeri Su Olduğu İçin Olabilirmi Acaba ? Kaldıki Dünyadaki Yer Çekimi İle Ay Üzerindeki Yer Çekimi Aynımı ? İlk Okul Çocuğuna Anlatsanız Size Ağzı Açık Güler. Sözde Aydın Olacaksınız. Harbiden Komedyen Olduğunuzu Kanıtlıyorsunuz.

Yorumların Tümünü Okuyun