Kate Middleton 10 yıllık elbisesiyle törene damga vurdu!

İklim değişikliği ile mücadele etmek için düzenlenen "Earthshot Prize Awards" törenine katılan Kate Middleton'ın 10 yıllık elbisesi geceye damga vurdu.

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin değerli üyeleri Prens William ve Kate Middleton, çevrenin korunması konusunda farkındalık oluşturmak için "Earthshot Prize Awards" törenine katıldı.

10 yıl önce Los Angeles'ta katıldığı bir BAFTA etkinliğinde giydiği bir elbiseyi tekrar giyen Kate Middleton, törene damga vurdu. Yalnızca elbisesi değil tercih ettiği takıları da daha önce kullanan Middleton, gecenin en çok konuşulan ismi oldu.

Geçmişte de sık sık eski elbiselerini ve takılarını defalarca kez kullandığı bilinen üç çocuk annesi Düşesin, elbisesi Alexander McQueen imzalı olduğu öğrenildi. 

Kate Middleton ve Prens William'ın kıyafet seçiminde eskilerden yana olma sebebi ise törenin kurallarından biriydi. Törene katılan konuklardan çevreci etkinliğin ruhuna uygun olacak şekilde "kıyafetlerini seçerken çevreci bakış açısını göz önüne almaları" beklendi. 

Oyuncu Bergüzar Korel makyajsız pozlarını peş peşe yayınladı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Bergüzar Korel makyajsız pozlarını peş peşe yayınladı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

serdarr 2 yıl önce

bizde 10 yıllık elbisemizle damga vuruyoruz. buna da şükür 20 yıldır giyenler var

Kul insan 2 yıl önce

Düşmanlarımızı konuşmak bize ne fayda sağlıyor. İngiliz kraliyet ailesi bizim dostumuz değil. Geçmişte sadık dediğimiz küfür milletleri Türklerin en zayıf zamanında arkadan vurdu. Şimdi çıkarcılık anlayışı ile aynı hataya düşmeyelim.