Oyuncu Bergüzar Korel makyajsız pozlarını peş peşe yayınladı!

Şimdilerde üçüncü çocuğunu dünyaya getirmeye hazırlanan oyuncu Bergüzar Korel makyajsız pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı.

İki çocuk annesi Bergüzar Korel, yeniden anne olmak için gün sayıyor. Han ve Ali adında iki oğlu olan Korel, bu defa kız bebek bekliyor.  Kızının adını Leyla koyacağını da açıklayan Korel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Hamileliğinin son günlerinde olan Bergüzar Korel, sol olarak evde çekilmiş makyajsız ve filtresiz fotoğraflarını yayınladı. 39 yaşındaki oyuncu paylaşımının altına sosyal medya etkisiyle ilgili bir de not düştü. 

İŞTE BERGÜZAR KOREL'İN MAKYAJSIZ HALLERİ:

Kate Middleton 10 yıllık elbisesiyle törene damga vurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Kate Middleton 10 yıllık elbisesiyle törene damga vurdu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0