Okan Kurt'un rehin alındığı iddiasında yeni gelişme! 'Okan Kurt bana saldırdı!'

Şarkıcı Demet Akalın geçtiğimiz günlerde eşi Okan Kurt'un saldırıya uğradığını söylese de kamera kayıtlarında gerçek ortaya çıkmıştı. Okan Kurt tarafından saldırıya uğrayan H.İ.E konu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şarkıcı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, geçtiğimiz günlerde restoranı Hirahan'ın yanındaki dükkan sahibi H.İ.E ile kavga etmişti. Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla eşine saldırıldığını söyleyerek yardım talep etmişti. Ancak kamera kayıtlarında yer alan görüntülerde Okan Kurt'un mekana gelen kişiye saldırdığı ortaya çıktı.

"BANA MÜSAADE ETMEYENE BEN NELER YAPARIM DEDİ!"

Okan Kurt ile sorun yaşayan H.İ.E konu hakkında sessizliğini bozdu ve şu açıklamalarda bulundu:

"Kavgadan bir gün önce Hirahan'da müzikli eğlence vardı. Yüksek sesten rahatsız olmuştuk. Olay günü de böyle bir eğlencenin olacağını öğrendik. Kurt'un, restoranın işletmeciliğini de yapan babası Adil Kurt'u aradım, beni mekana çağırdı. İçeride müziğin sesi çok rahatsız ediciydi. Kendisi "Okan da burada, her şeyi konuşalım. Üçümüz masaya oturduk. Müzikten müşterilerimizin rahatsız olduğunu, yaptıklarının aramızdaki sözleşmeye uygun olmadığını kibar dille açıkladım, bu tip organizasyonları müsaade etmeyeceğimizi söyledim. Kurt bunun üzerine "Buranın kirasını ödüyorum, bana müsaade etmeyene ben neler yaparım" diyerek el kol hareketleri yapmaya başladı. Annesi de lafa karıştı. Annesine 'Siz karışmayın' dedim."

"KASİYER KIZA DA YUMRUK ATTI!"

Okan Kurt ve Demet Akalın'ın kendisine iftira attığını söyleyen H.İ.E sözlerini şöyle sürdürdü: "Okan o sırada beni itip yere düşürdü. Araya giren kasiyer kıza da yumruk attı. Bir süre sonra polisler geldi. Polislere büyümesin diye bir olay olmadığını söyledim. Ama Akalın ve Kurt'un resmen bize attığı iftiraları görünce şoke oldum."

"ANNEME DİRSEĞİYLE VURDU!"

H.İ.E'nin açıklamalarının ardından Okan Kurt sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Neymiş dükkanımda izinsiz alkol satıyormuşum, ispatlamakla mükellefsiniz! Yalnız yasak olmasına rağmen nargile satan sizsiniz, ispatı var. Ortak alandaki yerimi gasp ettiniz, buna herkesten önce müşteriler şahittir. Her şeyin cevabı ispatlı, evraklı, 'Kamera görüntüleri bizde var' demişsiniz, dükkanımıza gelip tehdit eden anneme dirseğiyle vuran ve kavgayı başlatanın kim olduğu da görüntülerde mevcut. Biz zaten emniyete sunduk kendi elimizle, kimin dükkanını kim basmış, kimin arabası parçalanmış hepsi izlenecek."

NE OLMUŞTU?

Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla eşi Okan Kurt'un saldırıya uğradığını açıklamıştı. Sesi titreyen ünlü şarkıcı, paylaşımında Beykoz'da eşi Okan Kurt'un işlettiği mekanda saldırıya uğradığını ve dışarı çıkamadığını belirtmişti.

Akalın, eşinin hayatından endişeli olduğunu söyleyerek tüm basın mensuplarının olay yerine gitmesini rica etmişti. Sosyal medyayı ayağa kaldıran paylaşımlardan sonra, ortaya çıkan güvenlik kamerası kayıtları herkesi şoke etti. 

ÖNCE TOKALAŞTI SONRA SALDIRDI!

Görüntülerde Okan Kurt'un bir masada yemek yerken yanına iki kişi geldiği ve Kurt'un bu kişilerle tokalaştıktan sonra aynı masada oturduğu görülüyor.

Konuşma sırasında bir anda öfkelenen Okan Kurt'un yerinden kalkarak karşısındaki kişiye saldırdığı güvenlik kameralarına yansıyanlar arasında. Mekanda çalışan kişiler araya girmeye çalışsa da Okan Kurt'un kavga ettiği kişiyi yere yatırıp vurmaya çalıştığı görülüyor. 

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Müslüm Gürses'in 'Nilüfer' şarkısını yorumladı

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Müslüm Gürses'in 'Nilüfer' şarkısını yorumladı
Yıllar sonra ortaya çıktı! Ünlü oyuncu Ebru Şahin Ebru Polat'ın klibinde rol almış

İLİŞKİLİ HABER

Yıllar sonra ortaya çıktı! Ünlü oyuncu Ebru Şahin Ebru Polat'ın klibinde rol almış
Burcu Özberk'ten sihirbazlık oyunu

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Özberk'ten sihirbazlık oyunu
Murat Dalkılıç'ın fotoğrafına yazdığı açıklama güldürdü

İLİŞKİLİ HABER

Murat Dalkılıç'ın fotoğrafına yazdığı açıklama güldürdü
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 7

muhteşem 2 yıl önce

hayatınız yalan,dolan..!

cemil 2 yıl önce

ne güzel dünya o kadar insanı dolandır sonra düzmece boşanma ve milletinin parasının üzerine yat. Devlet mazlumu korumalı bu şekilde düzmece boşanmaları tesbit edip alacaklıların mağduriyetini gidermeli. resmen insanların parasının üzerine yatıp hiç bişey olmamış gibi lüx hayatlarına devam ediyorlar.

Toplam 1 beğeni

Ali 2 yıl önce

Erkeklik yap karının arkasına saklan bu ne şimdi

Hakan Günver 2 yıl önce

Demet Akalın bu yalanından sonra ceza almalı

Toplam 1 beğeni

Tatar.. 2 yıl önce

Medya maymunu sözde sanatçı musveddesi demet akalın tokmakcisini korumak için her yol mübah tır fikri ile maymunluk yapmış..

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun