Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Müslüm Gürses'in 'Nilüfer' şarkısını yorumladı

Sefirin kızı dizisinde canlandırdığı Gediz karakteriyle büyük bir başarı yakalayan ünlü ve yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu imaj değişikliğine gitmişti. Son olarak üç kuruş dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Kaygılaroğlu 'Nilüfer' şarkısını yorumlaması herkesi şaşırttı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, yeni imajıyla ile gündemden düşmeyen yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu şimdi de ses performansıyla ile gündeme geldi. Kaygılaroğlu, Müslüm Gürses'in Nilüfer şarkısını seslendirirken sosyal medyayı salladı.

Oyuncu sosyal medya hesabından yeni imajını paylaştı. Kaygılaroğlu'nun yeni hali, sevenleri ve sosyal medya takipçileri tarafından çok beğenilmişti.

uraz kaygılaroğlu yeni saçları

uraz kaygılaroğlu yeni saçları

Kaygılaroğlunun yeni imajı bir film çekimleri için olduğu düşünülüyor. Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Erşan Kuneri dizisinin ardından Üç Kuruş ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Okan Kurt'un rehin alındığı iddiasında yeni gelişme! 'Okan Kurt bana saldırdı!'

İLİŞKİLİ HABER

Okan Kurt'un rehin alındığı iddiasında yeni gelişme! 'Okan Kurt bana saldırdı!'
Uraz Kaygılaroğlu'nun oyunculuktan önceki mesleği şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Uraz Kaygılaroğlu'nun oyunculuktan önceki mesleği şaşırttı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0