Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in güneş banyosu

Geçtiğimiz hafta oğlu İdo Tatlıses'i evlendiren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, düğün yorgunluğunu atmak için soluğu İzmir'de aldı. Balkonunda güneşin tadını çıkaran İbrahim Tatlıses, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Uzun bir aranın ardından ekranlara geri dönen İbrahim Tatlıses, yeni sezonda "İbo Show" ile büyük çıkış yakalamıştı. 12 yıl önce uğradığı silahlı saldırının ardından yurt içi ve yurt dışındaki konserleriyle de büyük beğeni toplayan ünlü sanatçı, şu sıralar İzmir'deki evinde dinleniyor. 

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Tatlıses'in son paylaşımı takipçilerinin dikkatini çekti. İzmir'deki evinin balkonunda güneşin tadını çıkaran ünlü şarkıcı, o anları sevenleriyle paylaştı. 69 yaşındaki usta isim paylaşımına "İzmir'de güneşli bir gün ve ben yine D vitamini alıyorum." diyen ünlü şarkıcı, daha sonra takipçilerine, "Güneş varsa sizlerde D vitamini alabilirsiniz, her insanın D vitaminine ihtiyacı vardır." notunu düştü. 

Tatlıses'in paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce beğeni alırken takipçileri "Şifa Olsun" şeklinde yorum yaptı.

Defne Samyeli ve Mustafa Sandal arasındaki 1 liralık davası sonuçlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Defne Samyeli ve Mustafa Sandal arasındaki 1 liralık davası sonuçlandı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0