Defne Samyeli ve Mustafa Sandal arasındaki 1 liralık davası sonuçlandı!

Mustafa Sandal'ın geçtiğimiz aylarda çıkardığı Beni Ağlatma kitabında, eski spiker ve Türkiye güzeli Defne Samyeli'ye yer vermişti. Ancak kitabın detayları sosyal medyada yayılınca Samyeli, olayların gerçek dışı olduğunu söyleyerek Sandal'a dava açtı. Hazırlanan iddianamede Sandal, hakkında hapis cezası verilmişti. Ancak savcılık bu hapsi uygun görmedi.

Defne Samyeli'nin istediği 1 liralık tazminat davası sonuçlandı. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Mustafa Sandal'ın avukatı Elif Özpağda ile Samyeli'nin avukatı katılım sağladı. Mahkemeden Samyeli'ye kötü haber çıktı. 1 liralık tazminat kabul edilmedi. 

KİTAP GERGİNLİĞİ!

"Beni Ağlatma" kitabını yazan Mustafa Sandal, bir dönem Defne Samyeli'ni tanıdığını kitabında ayrıntısıyla anlatmıştı. Türkiye çapında satışa sunulan kitabın ayrıntısındaki bu kısım sosyal medyada olay olması üzerine Defne Samyeli bu durumun gerçek dışı olduğunu ve adının kullanılmasından rahatsız olduğunu öne sürerek dava açtı.

mustafa sandal

mustafa sandal

Mustafa Sandal'la daha önceden çok bir samimiyetinin olmadığını dilekçesinde açıkça belirten Samyeli, hakarete ve eleştirilere maruz kaldığını da ayrıca belirtti. Yalan beyanlarla onurunun kırıldığını söyleyen Defne Samyeli, "Dilerim Mustafa Sandal bu duruma bir netlik kazandırır da 25 senede topu topu 4 kez gördüğüm bir sanatçı arkadaşıma dava açmak durumunda kalmam" açıklamasında bulundu.

defne samyeli

defne samyeli

Bunun üzerine Mustafa Sandal "Defne Hanım doğru söylüyor olabilir. Saymadım ama 4 kez görüşmüş ve ben yanlış yorumlamış olabilirim" sözleriyle kitabında yer verdiği olayın yalan olduğunu kabul etti. Savcılık dilekçeyi işleme koyarak Mustafa Sandal'ı ifadeye çağırdı. 

Burcu Özberk sahilde bisiklet sürdü

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Özberk sahilde bisiklet sürdü
Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in güneş banyosu

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in güneş banyosu

BİR YORUM YAPIN 2

Zaralı 4 yıl önce

Vah bunların peşinden koşanlara

Toplam 1 beğeni

Mehmet Sahin 4 yıl önce

Misdafa Sen hangiara beyle Gocadin?

Toplam 2 beğeni