Burcu Özberk sahilde bisiklet sürdü

Son dönemin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam ile ön planda olan oyuncu Burcu Özberk, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Son olarak paylaştığı bisikletli gönderisi beğeni yağmuruna tutuldu.

Burcu Özberk'in İlhan Şen ile Aşk Mantık İntikam dizisinde yer alması, kariyer hayatında önemli bir adım oldu. Hayranlarını kat be kat artıran ünlü oyuncu, sevenlerinin yoğun ilgisine sosyal medyadan sık paylaşımda bulunarak karşılık veriyor. Sosyal medya üzerinden hayranları ile bağ kuran Özberk, aktivitelerini paylaşıyor.

Son olarak bisiklet sürdüğü anları paylaşan güzel oyuncu, soft renkli kıyafetleriyle de oldukça şık görünüyordu. Paylaştığı gönderiye "Sahilde vakit geçirmeye bayılıyorum" açıklamasını düşen ünlü oyuncu, açıklamanın sonuna da beyaz kalp emojisi koydu.

Setten arda kalan zamanlarında gezintiye çıkan Burcu Özberk, paylaştığı fotoğrafla beğeni yağmuruna tutuldu. Kısa zamanda 400 binden fazla beğeniye ulaşan gönderisine, oldukça fazla yorum da geldi. Ünlü dostları ve takipçileri Özberk'in bisiklet sürdüğü anları çok sevdi.

 

BOŞ ZAMANLARININ ÇOĞUNU YEĞENİYLE GEÇİRİYOR

Burcu Özberk, tüm boş zamanlarını yeğeniyle geçiriyor. Ablası Büşra Özberk, eşi Bertugan Albayrak 3 yıl önce kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmişti. Yeğenini asla yalnız bırakmayan Burcu Özberk, boş zamanlarının çoğunu onunla geçirerek sosyal medyada da sık sık paylaşımlarda bulunuyor.

Yeğenini ve ablasını hiçbir zaman yalnız bırakmayan Özberk, bu davranışıyla hayranları tarafından takdir topluyor. Son olarak Özberk'in sosyal medyadan paylaştığı gönderide, yeğeninin Özberk'e çiçek aldığı görüldü. Özberk o anları şu sözlerle paylaştı:

"Anlık... Can’ım bana çiçek almış."

Defne Samyeli ve Mustafa Sandal arasındaki 1 liralık davası sonuçlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Defne Samyeli ve Mustafa Sandal arasındaki 1 liralık davası sonuçlandı!
Şarkıcı Kibariye imaj tazeledi! Resmen yenilendi...

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Kibariye imaj tazeledi! Resmen yenilendi...

BİR YORUM YAPIN 1

Gülüstan 2 yıl önce

Güzel

Toplam 1 beğeni