Orkestra üyesi Ahmet İzgi'den Bülent Ersoy'a tepki: Bize İbrahim Tatlıses yardım etti

Sanatçı Bülent Ersoy’un tahliye edilen ekibinden Ahmet İzgi, katıldığı programda Ersoy’a olan kızgınlığını anlattı. Ersoy’dan destek görmediğini ifade eden İzgi, İbrahim Tatlıses ve dostlarının kendilerine yardım ettiğini söyledi.

usta sanatçı Bülent Ersoy’un KKTC’ye konsere giden ve PCR testleri sahte çıktığı için tutuklanan 21 kişilik orkestrası tahliye edildi. Türkiye’ye gelen ekip Ersoy’la ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Ersoy’un ve İbrahim Tatlıses’in davulcusu Ahmet İzgi, havalimanında yaşananları anlattı:

bülent ersoyun orkestrasından tepki

bülent ersoyun orkestrasından tepki

BÜLENT HANIM HİÇBİR ŞEYE YARDIM ETMEDİ

“Biz oraya rızkımızı kazanmaya gittik ancak mahkûm edildik. Ben yoğun bakımda yattım. Orada 4 kere, 5 kere test olduk. Buradan giderken 2 kere test olduk. Hepimiz negatiftik. Bizi hasta insanların içine attılar. Bir ay otelde kaldık. Bir ay hapiste kaldık. Bülent Hanım bize hiç yardım etmedi. Ben yoğun bakımda kaldım, entübe oluyordum. Bülent Hanım bizimle ilgilenmedi. ‘Avukat tutacağım’ dedi ama kimsenin avukat tuttuğu yok. ‘Servetimi harcayacağım’ dedi ama biz kimsenin servetini filan istemiyoruz. Bize sadece bir hatır sorsaydı, arasaydı. Bizim ailelerimiz hop oturup hop kalktı hasta olduğumuzu duyunca. Biz müzisyeniz. İşimize devam edeceğiz.”
“Tekrar Bülent Ersoy’un orkestrasında çalacak mısınız?” şeklindeki bir soruya ise İzgi, “Yok canım. Bülent Ersoy kendine orkestra bulamıyor Türkiye’de. Kimse çalışmıyor, çalışmaz da. Ben onunla niye çalışayım?” şeklinde yanıt verdi.

 Ünlü sanatçı Bülent Ersoy tutuklanan orkestra ekibinin ailelerine para gönderdi!İLİŞKİLİ HABER Ünlü sanatçı Bülent Ersoy tutuklanan orkestra ekibinin ailelerine para gönderdi!

Cinayete kurban giden Şebnem Şirin'in annesi ilk kez konuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Cinayete kurban giden Şebnem Şirin'in annesi ilk kez konuştu!
Babasının tabutu önünde poz veren fenomen Jayne Rivera'dan tepki çeken açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Babasının tabutu önünde poz veren fenomen Jayne Rivera'dan tepki çeken açıklama!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0