Babasının tabutu önünde poz veren fenomen Jayne Rivera'dan tepki çeken açıklama!

Amerika'da babasının cenazesinde tabutu önünde verdiği pozlar nedeniyle tepki çeken Instagram fenomeni Jayne Rivera, “Babam hayatta olsa onaylardı” diyerek kendini savundu.

ABD'nin Miami eyaletinde yaşayan fenomen Jayne Rivera Geçtiğimiz günlerde kaybettiği babasının cenaze törenine katıldı. Fenomenin açık tabut ritüeliyle düzenlenen cenazede tabut önünde verdiği pozlar ise sosyal medyada tepkilere neden oldu. 

jayne rivera

jayne rivera

TABUTUN ÖNÜNDE POZ VERDİ

Siyah tek kollu bir elbise giyen fenomen, kaydırmalı olarak birden fazla fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Rivera, babasının tabutunun önündeki pozlarını "Kelebek uçtu gitti. Huzur içinde uyu babacım. Sen benim en iyi arkadaşımdın" notuyla yayınladı. Fenomenin paylaşımlarına baba, cenaze gibi etiketleri de yapması dikkat çekti.

ÜNLÜ FENOMEN KENDİSİNİ SAVUNDU

Babasının sık sık sosyal medya paylaşımlarında yer aldığını belirten influencer "Herkesin sevdiği birini kaybettiğinde başa çıkma şekli farklıdır. Bazıları daha geleneksel yollardır bazıları da tabu olarak görülebilir. Ben babam yanımdaymış gibi poz verdim, tıpkı daha önce birçok kez yaptığımız gibi" dedi.

Orkestra üyesi Ahmet İzgi'den Bülent Ersoy'a tepki: Bize İbrahim Tatlıses yardım etti

İLİŞKİLİ HABER

Orkestra üyesi Ahmet İzgi'den Bülent Ersoy'a tepki: Bize İbrahim Tatlıses yardım etti
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

kerem 2 yıl önce

evlat iste

zafer gülten 2 yıl önce

babası gibi o tabuta girince o güzellik kuru kemik kalacak.

fatih 2 yıl önce

niye tepki çekmiş. bu şahıs evliya mı ki. ulan bunlara bu yakışır babasınada böyle çocuk. ne bekliyorsunuz ki

Osmanlı 2 yıl önce

İşte internetin getirdiği yozlaşmadaki son nokta. Bizdede yaşanmasına az kaldı.