Zehra Çilingiroğlu annesi Hülya Avşar'ın değil babasının izinden gidiyor!

Çocuklarıyla sık sık paylaşım yapan Kaya Çilingiroğlu, son olarak kızı Zehra Çilingiroğlu ile golf sahasında poz verdi. Zehra Çilingiroğlu, annesi gibi tenisçi olmak yerine, babası gibi golfçü olmaya karar verdi.

Hülya Avşar'ın Kaya Çilingiroğlu ile evliliğinden olan kızı Zehra Çilingiroğlu en az annesi kadar popüler. Genç mimar Zehra Çilingiroğlu anne ve babası gibi spora da oldukça düşkün. Geçtiğimiz haftalarda katıldığı golf turnuvasında ödül alan Zehra Çilingiroğlu'nun bu anları annesi Hülya Avşar "Anasının kızı" notu ile paylaşmıştı ama Zehra aslında annesinin değil babasının izinden gidiyor. Zehra Çilingiroğlu, annesi gibi tenisçi olmak yerine, babası gibi golfçü olmaya karar verdi.

Geçtiğimiz günlerde babasıyla golf oynarken poz veren Zehra, önceki gün yine golf sahasındaydı. Ama bu kez tek başınaydı. Tek başına Kemer Golf Kulübü'ne giden Zehra, saatlerce golf oynadı.

 

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ!

Kaya Çilingiroğlu ile Hülya Avşar'ın evliliğinden olan Zehra Çilingiroğlu, şimdilerde güzelliğiyle dikkat çekiyor.  

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve çocuklarıyla sık sık paylaşım yapan Kaya Çilingiroğlu, son olarak kızı Zehra Çilingiroğlu ile golf sahasında poz verdi. Baba Çilingiroğlu'nun "Kime benziyor?" sorusu ise sosyal medyaya damga vurdu.

Hülya Avşar'ın da kayıtsız kalamadığı paylaşım, Kaya Çilingiroğlu'nun takipçilerini ikiye böldü. 

Hukukçular Başak Cengiz cinayetini değerlendirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Hukukçular Başak Cengiz cinayetini değerlendirdi!
Hülya Avşar, 12. Darülaceze Buluşmaları'na katıldı

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Avşar, 12. Darülaceze Buluşmaları'na katıldı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0