İzzet Yıldızhan küfür ve hakareti affetmedi! Mahkemede hesaplaşacak

Geçtiğimiz hafta 2. Sayfa programına konuk olan ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, kızlarıyla ilgili korumacı açıklamalarda bulunmuştu. Bazı kesimlerden tepki gören açıklamalar sonrasında ünlü türkücü soluğu mahkemede aldı.

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, katıldığı bir programda kızları hakkında "Benim kızım öyle flört falan yaşayamaz. Birbirlerini tanıyacaklar tabii ama flörtün bir sınırı vardır. Kızlarımın eş seçme şansı yok! Flört edilmemeli, gençlik hata yapıyor evlilikleri bitiyor" şeklinde ifadeler kullanmıştı. 

Magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalar sonrasında sosyal medya kullanıcıları ikiye bölündü. Kimileri Yıldızhan'ın kızlarını korumak istemesini desteklerken kimileri de ünlü ismi eleştiri yağmuruna tutmuştu. Gelen eleştirilerin ardından isyan eden İzzet Yıldızhan, kendisini eleştirenlere karşı hukuki yollara başvurdu.

Daha önce sosyal medya hesabından bir video paylaşan Yıldızhan, yapılan hakaretlerin cezasız kalmayacağını vurgulamıştı. Ünlü ismin avukatı aracılığıyla savcılığa verdiği şikayet dilekçesinde şu ifadelere yer verildi:

"Müvekkilimiz, katıldığı programda, kendisi ve ailesi ile ilgili bir kısım düşüncelerinden bahsetmiştir. Bu düşünceleri kendisi, aile yapısı ve hayata bakış açısı ile ilgili olduğu halde; yapmış olduğu açıklamalardan sonra müvekkilimize karşı küfür ve hakaret içerikli yorum ve paylaşımlar yapılmıştır." 

SAYISIZ DİLEKÇE VERDİ

Kızları hakkında yaptığı açıklamalar sebebiyle kendisine hakarette bulunulduğunu ifade eden Yıldızhan, kişisel haklarının zedelendiğini ileri sürerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu ve yüzlerce kullanıcıdan şikayetçi oldu.

NE OLMUŞTU?

Yıldızhan, kızlarını korumak için yaptığı açıklamaların ardından gelen eleştirilere karşı sessizliğini bozdu. Ünlü türkücü sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak hukuki süreç başlatacağını söyledi.

"HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATTIM!"

58 yaşındaki şarkıcı, yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı:

"Herkese selam. Artık bu açıklamayı zorunlu bir hale getirdiniz sosyal medyada bana yapmış olduğunuz hakaretlerle... Aileme, çoluk çocuğuma, bana çok ciddi hakaretler ettiniz. Hâlâ edildiğini de görüyorum. Aslında kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok. Bu net olmalı diye düşünüyorum. Bunun benim fikrim olduğunu ve herkesin hayatına saygı duyduğumu da açıkladım. Bunları net söyledim. Aslında kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok. Bu net olmalı diye düşünüyorum. Bunun benim fikrim olduğunu ve herkesin hayatına saygı duyduğumu da açıkladım. Bunları net söyledim. Bu klavye kahramanlığı var ya... Hemen önündeki telefondan mesaj atmak göndermek. Keşke gelip yüzüme, o yüreğinizle bana hakaret etseniz. Maalesef kimsenin kimseye böyle bir şey yapma hakkı yok. Türkiye'de demokrasi var arkadaşlar. Herkes fikrini özgürce beyan edebilir. Benim hayatım olduğunu, kimseyi ilgilendirmediğini ifade ettim. Eleştirebilirsiniz çok doğaldır. Sanatçıyım çünkü. Yapmış olduğum her şey hem kabul görülür hem de eleştirilebilir. Bu da hayatımızın içinde olması gereken şeyler. Fakat benim çocuğuma, bütün aileme, bana edilen hakaretler... Hukuki süreç başlattım şu an. Bütün avukatlarım çok iyi çalışıyorlar. Hepinize verilecek cezaları tek tek karşımda göreceğim."

ÖMÜR GEDİK YERSİZ ÇIKIŞLARDA BULUNDU!

Magazin dünyasının en dikkat çeken isimlerinden biri olan İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu bir programda çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. 9 çocuk sahibi olan ünlü isim kızları hakkında "Benim kızım öyle flört falan yaşayamaz. Birbirlerini tanıyacaklar tabii ama flörtün bir sınırı vardır. Kızlarımın eş seçme şansı yok! Flört edilmemeli, gençlik hata yapıyor evlilikleri bitiyor" şeklinde konuşmuştu.

Ünlü sanatçının kızları hakkında yaptığı samimi açıklamalar sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük destek görürken Ömür Gedik'ten yersiz bir tepki geldi. Kızlarını korumak için bu tarz bir düşüncesi olduğunu belirten İzzet Yıldızhan hakkında Gedik, "Kızlarımın eş seçme şansı yok” ne demek Allah aşkına! İyi ki İzzet’in kızı değilim. Bu kadar baskıya isyan eder, ilk âşık olduğum erkekle flört etmeye başlardım" şoke eden ifadeler kullandı. 

Ancak İzzet Yıldızhan açıklamasında kızlarına baskı yapmadığını sadece ilerleyen zamanlarda üzülmemeleri için bir baba olarak önlem almak istediğini belirtmişti. Günümüzde en çok yaşanan kadına yönelik şiddetleri örnek vererek bu tarz durumlarda anne ve babaların korumacı olmaları gerektiğinin altını çizerek bu açıklamalarda bulunduğunu ifade etmişti. 

İZZET YILDIZHAN'IN O AÇIKLAMASI;

Bir Zamanlar Çukurova'nın Behice'si Esra Dermancıoğlu'nun 18 yaşındaki kızı Refia!

İLİŞKİLİ HABER

Bir Zamanlar Çukurova'nın Behice'si Esra Dermancıoğlu'nun 18 yaşındaki kızı Refia!
Seksenler dizisinin Şahin'i saldırıya uğramıştı! Saldırı anı ortaya çıktı...

İLİŞKİLİ HABER

Seksenler dizisinin Şahin'i saldırıya uğramıştı! Saldırı anı ortaya çıktı...
Danilo Zanna MasterChef Antalya bölümünde neden yer almadı? Sebebi ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Danilo Zanna MasterChef Antalya bölümünde neden yer almadı? Sebebi ortaya çıktı
Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan paylaşımıyla tepki topladı! "Para içinde yüzüyorsun"

İLİŞKİLİ HABER

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan paylaşımıyla tepki topladı! "Para içinde yüzüyorsun"
Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı NBA maçında pişti oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı NBA maçında pişti oldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 16

muhteşem 2 yıl önce

Gedik söylemine gerek yoktu biz senin ne ... olduğunu zaten biliyoruz.

tebrikler 2 yıl önce

bu kadar normal olan seyi ...CHP zihniyeti yine anormal göstermeye calismaniz beyhude ...bizim anadoluda böyle ...alisacaksiniz alisacaksiniz .....tebrikler izzet yildizhana

Mustafa 2 yıl önce

Geniş karınlılıarın zoruna gitmiş,adam inandığı gibi yaşamak ve ailesindende bunu istemiş.Size ne ???

Maruf 2 yıl önce

Günümüzde fuhuşa flört, dedikoduya magazin, faiz ve tefeciliğe kredi deniyor.

hasan 2 yıl önce

Bir babanın en doğal hakkı olan ailesini korumak için yapılan bu açıklama birilerini niçin rahatsız ediyor.

Yorumların Tümünü Okuyun