Seksenler dizisinin Şahin'i saldırıya uğramıştı! Saldırı anı ortaya çıktı...

Seksenler dizisinde Şahin karakterini canlandıran oyuncu Ceyhun Fersoy ve eşi , gittiği bir eğlence mekanında saldırıya uğradığını duyurdu. Oyuncu çiftin bir mekânda darp edildiği görüntüler ortaya çıktı.

TRT 1'de yayınlanan Seksenler dizisinde, kendi gibi oyuncu eşi Begüm Öner'le birlikte rol alan Ceyhun Fersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla saldırıya uğradığını açıklamıştı. Çift, avukatları aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştu. 

Oyuncu çift Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner'in bir mekânda darp edildiği görüntüler ortaya çıktı.

Öner, olay sonrası her gün kabuslarla uyandığını söyledi: “Oradaki bodyguardlar bizi dışarı çıkarmadı. Ceyhun, masanın üstüne çıkıp ‘Buradan çıkmak istiyoruz’ diye bağırdı. Bu bölümü ‘Ceyhun küfrediyor’ diye yansıtmaya çalışmaları alçakça. Vücudumda morluklar var, Ceyhun’un kaşı patladı. Polis abi bizi mekândan çıkardı ve hayatımızı kurtardı. Şikâyetçi olduk ve dava açıldı.”

Darp edilerek hastanelik olan çiftten Öner, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.

 

'HAMİLEYİM, DURUN ARTIK'

Defalarca yumruk ve tekme yiyen ünlü oyuncu, eşine siper oldu. Begüm Öner, kurtulmak için saldırganlara "Hamileyim lütfen durun artık" dedi. Mekandan hızlıca ayrılan çift, hastaneye giderek darp raporu aldı.

"KÜFÜR EDEREK İTEKLEDİ"

Teve2'de yayınlanan Magazin Masası'na telefonla bağlanan oyuncu Begüm Öner, yaşadıkları saldırıyı şu sözlerle anlattı: "Bu olayın psikolojisini atlatmam çok zor. Yan masada çıkan bir olaydı. Biz hesabımızı ödedik ve kalkıyorduk. Asansörle inilip çıkılan bir mekan olduğu için biz de asansörü doğru gidiyorduk. Ceyhun kavga çıktığını gördüğünde hemen polisi arayıp bizi mekandan çıkarmaya çalıştı. Kavga asansörde de yaşanmaya başlayınca biz mekana geri alındık. Kavga edenlerden biri bana küfür edip beni itekledi."

"YERE DÜŞÜNCE TEKME VE YUMRUKLA SALDIRDILAR"

"Ceyhun da onu ittikten sonra sandalyenin üstüne çıktı ve 'yeter artık bizim burada can güvenliğimiz yok, burada kadınlar da var. Sizi şikayet edeceğim' dedi. Oradaki birisi de 'sen kimsin bizi şikayet ediyorsun' diyerek Ceyhun'a saldırdı. O esnada biz hepimiz yere düştük ve herkes tekme ve yumrukla bize saldırdı. Yerde sürüklenirken kendimizi asansörün orada bulduk."

"CEYHUN'UN YÜZÜ KANDAN GÖRÜNMÜYORDU"

Asansörün içine girdiğimizde Ceyhun'un yüzüne baktığımda suratı kandan gözükmüyordu. Üstümüz, başımız, ayakkabılarımıza kadar her yer kan içindeydi. Oradan Allah'ın yardımıyla bir şekilde çıkıp hastanede darp raporu aldık. Görüntüler hiç kesilmeden verilirse her şey ortaya çıkar zaten."

"SALDIRI ANINDA ELİM KIRILDI"

Zaten yayınlanacak olan görüntüler her şey mevcut. Bizim kendimizi açıklamaya ihtiyacımız yok çünkü görüntüler ortada. Ben, eşim ve diğer kadın arkadaşlarım hayatlarında ilk defa böyle bir şey yaşadı. Saldırı anında elim kırıldı diye bağırdım kimse umursamadı. Kollarım, dizlerim her yerim mosmor. Kadın ve erkekler saldırdı. Yerde sürüklendik bir arkadaşımın üzerine masa devrildi. Olay yargı sürecinde olduğu için görüntülerin ne zaman yayınlanacağını bilmiyorum.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Fersoy, önceki akşam arkadaşlarıyla gittiği Beyoğlu'ndaki bir mekanda darp edildiğini duyurdu. Hastanede çekilen fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, "Dün darp edildim biraz sonra karakola gidip şikayetçi olacağım. Kaşım üstü 4 cm yarıldı ve dikildi. Göz altım morardı" ifadelerini kullandı.

"GEREĞİNİ AVUKATLARIM YAPACAKTIR"

Fersoy daha sonra yaptığı bir paylaşımda da "Dün yaşanan tatsız olaydan sonra benim için olay kapanmıştır. Bundan sonra gereğini avukatlarım yapacaktır" dedi.

İzzet Yıldızhan küfür ve hakareti affetmedi! Mahkemede hesaplaşacak

İLİŞKİLİ HABER

İzzet Yıldızhan küfür ve hakareti affetmedi! Mahkemede hesaplaşacak
Biran Damla Yılmaz’ı kahreden haber! Adeta yıkıldı

İLİŞKİLİ HABER

Biran Damla Yılmaz’ı kahreden haber! Adeta yıkıldı
4 yaşındaki Asiye Ateş hayat mücadelesi verirken Ayça Tekindor'un paylaşımı herkesi kızdırdı!

İLİŞKİLİ HABER

4 yaşındaki Asiye Ateş hayat mücadelesi verirken Ayça Tekindor'un paylaşımı herkesi kızdırdı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 10

yaşar 2 yıl önce

BU olayla ilgili yorum adı altında şiddete güzelleme yapanları kınıyorum. Eğlence mekanına gitmenin sıra dışılığını anlayabilmiş değilim. Bu sokakta da olabilir. Eğlence mekanına gidilmesine gerek yok. Bu yorumlar insanlardaki şiddete bakışın nasıl normalleştiğinin ve sıradanlaştığının da ayrıca göstergesi.

a.d 2 yıl önce

Ne işiniz var meyhande oturun evinizde...

fırat kalkanı 2 yıl önce

oturun evinizde ne işiniz var bu yerlerde ...saminin pastanesine benzemiyor bu yerler.

Mustafa 2 yıl önce

Hamile hamile ne eğlence mekanı ya?!? Durup dururken de kimse kimseye sataşmaz. Alkol olan yerde böyle şeyler oluyor yani gülü seven dikenine katlanacak

Toplam 2 beğeni

şahin gözü 2 yıl önce

isminden utan nasıl yaklaşım bu güçlü haklı diyorsun yazıklar olsun

Toplam 0 Beğeni

Nuri 2 yıl önce

Ceyhun gibi itici bir zibidinin dayak yemesine hiç şaşırmadım.Yenge hanıma yazık olmuş.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun