Berdan Mardini'ye hayranından büyük jest! Tam 29 bin TL...

Ünlü şarkıcı Berdan Mardin'in konserinde hayranı tarafından büyük jest geldi. Başında aşağı dolarlar saçılan Berdan Mardini büyük bir şok geçirdi.

Başarılı şarkıcı Berdan Mardini, geçtiğimiz haftalarda bir düğünde sahne almış ve havaya saçılan dolarları görünce "Artan kurdan haberiniz yok mu? Biraz fazla oldu sanki" diyerek şaşkınlığını dile getirmişti. Şarkıcı, aynı olayı bu sefer de konserinde yaşadı. 

"BANA DOLAR MARDİNİ DİYEBİLİRSİNİZ"

Mardini'ye hayran olduğunu dile getiren genç kadın, "Feda olsun. Daha iyilerini hak ediyor" dedi. Şarkıcı "Artık bana Dolar Mardini diyebilirsiniz" diyerek espri yaptı.

ABD'li Jon Bon Jovi koronavirüse yakalandı

İLİŞKİLİ HABER

ABD'li Jon Bon Jovi koronavirüse yakalandı
Hande Erçel'den yürekleri dağlayan anne itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel'den yürekleri dağlayan anne itirafı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Way Be 2 yıl önce

Allah Akıl fikir versin, Allah vicdan versin size ne diyeyim Hayranmış o kadar insan yardıma muhtaç siz kendi azgınlığınızı böyle tatmin ediyorsunuz, Allah görüyor bu dünyanın öteki dünyasıda var

Toplam 2 beğeni