Hande Erçel'den yürekleri dağlayan anne itirafı!

Kanser nedeniyle annesini 2019 yılında kaybeden oyuncu Hande Erçel'den yürekleri dağlayan bir açıklama geldi.

Acısı dinmeyen Hande Erçel, sosyal medyada sık sık annesiyle paylaşımda bulunuyor. Her röportajında annesi Aylin Erçel'i anmayı unutmayan oyuncu, son olarak kasım sayısı için objektif karşısına geçtiği dergiye konuştu. Kendisiyle ilgili merak edilenleri de yanıtlayan Hande Erçel, annesiyle ilgili yaptığı itiraf ile sevenlerini duygulandırdı.

2 yıl önce annesi Aylin Erçel'i kaybeden Hande Erçel, hayattaki ilham kaynağının annesi olduğunu söyledi:

"Olmak istediğim kişi olmam için bana cesaret veren her zaman o. En büyük ilham kaynağım aynı zamanda. Dik durmayı, mücadele etmeyi, çok sevmeyi, karşılıksız vermeyi, çok çalışmayı ve çalıştıkça parlamayı ondan öğrendim. Her zaman onu gururlandırmak için çabalıyor, bütün başarılarımı ve mutlu anlarımı hep ona ithaf ederek yaşıyorum."

Berdan Mardini'ye hayranından büyük jest! Tam 29 bin TL...

İLİŞKİLİ HABER

Berdan Mardini'ye hayranından büyük jest! Tam 29 bin TL...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0