Prens Charles'ın hevesi kursağında kaldı! Prens Harry'nin şartlarını duyunca...

Amerikalı oyuncu Meghan Markle ile evlendikten kısa bir süre sonra İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılma kararı alan Prens Harry, babası Prens Charles'ın İngiltere davetini reddetti. Prens Harry'nin babasının davetini geri çevirme nedeninin, polis korumalarının İngiltere'de kabul görmemesi olduğu öğrenildi.

Suların bir türlü durulmadığı İngiliz Kraliyet Ailesi'nde ortaya çıkan yeni bir kriz gündeme bomba gibi düştü. Mirror gazetesinin haberine göre; Prens Charles, daha önce hiç görmediği kız torunu Lilibet ile tanışmak için oğlu Prens Harry ve ailesini İngiltere'ye davet etti. Kraliyet ailesindeki görevlerini bırakarak Amerika'ya taşınan Prens Harry ise MET koruması (Metropolitan Polis Teşkilatı) olmadan ülkeye dönmeyi kabul etmedi.

California'da doğan torunu Lilibeth'i daha önce hiç kucağına alamayan Prens Charles, oğlunun daveti reddetmesiyle hayal kırıklığına uğradı. Saraydan bir kaynak Prens Charles için "Galler Prensi torunlarıyla vakit geçiremediği için mutsuz, bu gerçekten özlediği bir şey. O müthiş bir büyükbaba ve Harry'nin çocuklarını tanıma fırsatı olmadan hayatında bir şeylerin eksik olduğunu hissettiğini söylemek doğru olur." ifadelerini kullandı.

PRENS HARRY KORUMASIZ İNGİLTERE'YE GİTMEYİ REDDEDİYOR!

Geçtiğimiz yıllarda Amerikalı oyuncu Meghan Markle ile hayatını birleştirme kararı alan Prens Harry, 2020 yılının başında İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılarak tüm haklarından feragat etmişti. Amerika'da eşi Meghan Markle ile birlikte özel güvenlik tutan Prens Harry, parasıyla polis koruması talebinin İçişleri Bakanlığı tarafından reddedilmesi sebebiyle Britanya'ya dönemediğini duyurarak isyan etti.

İngiliz Hükümetini dava açmakla tehdit eden Prens Harry'nin avukatı İçişleri Bakanlığı’na bir mektup göndererek, "Eğer müvekkilim İngiltere’deyken güvenlik ve koruma sağlanamazsa yasal yollara başvuracağız" ifadelerini kullandı. Eğer böyle bir dava açılırsa ilk kez kraliyet kökenli biri hükümete karşı dava açmış olacak. 

Polis ve korumaların masraflarını cebinden vermeyi de teklif eden Prens Harry'nin bu davranışları Kraliçe II.Elizabeth'i çok kızdırdı.

"PRENS HARRY MUTLU HİSSETMİYOR!"

2020 yılında İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılma kararıyla herkesi şoke eden Prens Harry ve eşi Meghan Markle yeni bir hayat kurmak için Amerika'ya taşınmıştı. Birçok ünlü isimle çalışan PR gurusu Richard Hillgrove, İngiliz Express gazetesine Prens Harry hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hillgrove'un iddialarına göre Prens Harry California'daki hayatın mutlu değil ve adeta ışık görmüş tavşan gibi hissediyor.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor ve Lilibet Diana Mountbatten-Windsor adında iki çocuğu olan Prens hakkında konuşan Richard Hillgrove, açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Ne yazık ki Harry ışık görmüş tavşana döndü ve donakaldı. Artık mutlu biri gibi görünmüyor. Yorgun gibi görünüyor. Komik olan şeyse, ITV röportajında Kraliyet'ten ayrılmasının nedeni olarak göz önünde olmak istemediğini söylemesiydi. Ancak sonrasında Amerika'da bir otobüsün tepesinde James Corden ile şarkı söyleyen bu kişiye dönüştü. Bu onun iddia ettiğinden milyonlarca kilometre uzak bir şey. Özel bir hayat istediğini söylemişti. Amerika'daki sistemin en iyisi olduğunu ve ailesindeki herkesin bunun içinde olması gerektiğini düşünüyor."

ÜNLÜ ÇİFT SIK SIK MUTLU AİLE POZLARI PAYLAŞIYORDU!

Son dönemlerin en çok konuşulan çiftlerinden biri haline gelen Meghan Markle ve Prens Harry, 2021 Noel kartını uluslararası bir sivil toplum kuruluşu olan Team Rubicon üzerinden paylaşarak kızları Lilibet Diana'nın yüzünü ilk kez gösterdiler.

Ünlü çift, Montecito'daki 14,7 milyon dolarlık malikanelerinde, çocukları Archie ve Lilibeti kucaklarına alarak Alexei Lubomirski'nin objektifine poz verdiler. Oğulları Archie'nin babasına olan benzerliği hayranlarının dikkatini çekerken Lilibet Diana doğumundan bu yana ilk kez kamuoyuyla tanışmış oldu.

Çift beğeni toplayan karelerine "Bu yıl 2021'de kızımız Lilibet'i kucakladık. Archie bizi 'Anne' ve 'Baba', Lili ise bizi bir aile yaptı. 2022'yi dört gözle beklerken, Afganistan'dan gelen askerlere ve ücretli ebeveyn iznine ihtiyacı olan ABD'li ailelere destek veren, kısacası aileleri onurlandıran ve koruyan çeşitli kuruluşlara sizin adınıza bağışlar yaptık. Mutlu bir tatil sezonu ve yeni yıl dileriz. Harry, Meghan, Archie ve Lili" notunu düştü.

OLAYLI GELİN DURMAK BİLMİYOR!

Her hareketiyle gündem olan Prens Harry'nin eşi Meghan Markle, yine atağa geçti. İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılmalarının ardından tüm dünyanın odak noktası haline gelen Markle, Amerika'nın ünlü ismi Ellen DeGeneres'in programına katıldı.

Daha önce ünlü televizyoncu Oprah Winfrey ile yaptıkları röportajla İngiltere Kraliçesi II.Elizabeth'i kızdıran Markle'ın tekrar bir programa katılması İngiltere'de panik oluşturdu.

Kendisine karşı ırkçılık yapıldığını söylediği röportaj sonrasında Markle'ın DeGeneres'ın programında anlatacağı şeyler büyük bir merak konusu haline geldi. Programın yayınlanan kısa tanıtım filminde Meghan Markle'ın oyunculuk kariyerine dair açıklamalar yaptığı görülüyor.

ALAY KONUSU OLMUŞTU!

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin gündemden düşmeyen üyeleri Prens Harry ve Meghan Markle, kraliyet ailesinden ayrılsalar da attıkları her adımla olay oluyorlar. Kraliyet ailesinin olaylı gelini Meghan Markle son yaptığı hareketle sosyal medyada alay konusu oldu. 

Ücretli aile ve sağlık izni kapsamında fazla mesai yapanlara destek olmak isteyen Markle, dünyaca ünlü kahve markası Starbucks'tan 25 dolarlık hediye çeki verdi. Ünlü isim aynı zamanda ABD’li politikacılara bunun "ulusal bir hak" yapılması için seslendi. 

Meghan Markle'ın yardım başlığı adı altında 25 dolarlık Starbucks çeki vermesi sosyal medya kullanıcıları tarafından topa tutuldu. Ünlü isme ateş püsküren İngiliz ve Amerikalılar, Markle'ın dikkat çekmeye çalıştığını söyledi. 

Sosyal medya kullanıcılarından biri Sussex Düşesinin yardımı için "İnanılmaz derecede klas… ve gerekli. Kazanma mücadelesinde arkamızda olduğunu bilmek gerçekten onur verici." ifadelerini kullandı.

Müge Anlı'yı çileden çıkaran cinayet! Paslı cinayetinin perde arkası herkesi şoke etti

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'yı çileden çıkaran cinayet! Paslı cinayetinin perde arkası herkesi şoke etti
Will Smith ve 85 yaşındaki annesi Caroline Bright’den dans performansı

İLİŞKİLİ HABER

Will Smith ve 85 yaşındaki annesi Caroline Bright’den dans performansı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Emre Karadavut 2 yıl önce

Hatun neymiş be Prensin basiretini bağlamış. İngiltere inşallah bunlar vesilesi ile batar.