Müge Anlı'yı çileden çıkaran cinayet! Paslı cinayetinin perde arkası herkesi şoke etti

ATV ekranlarının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te geçtiğimiz günlerde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Paslı ailesi cinayetinin ele alındığı yayında ele alınan karmaşık ilişkiler ve şüpheliler izleyenlerin kafasını karıştırdı.

Her hafta farklı konuların ele alındığı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programının yeni bölümünde yaşananlar izleyenleri şaşkınlığa uğrattı. Muğla'nın Fethiye ilçesinde pusuya düşürülerek tüfekle öldürülen Paslı çiftinin yakınları 6 yılın ardından suçluları bulmak için Müge Anlı'dan yardım istemişti.

İkiz kız kardeşi Hatice Paslı ve eniştesi Cahit Paslı'nın cinayetinin aydınlatılması için Müge Anlı'ya başvuran Kadir Koç, 2016 yılından bu yana cinayetin faillerinin bulunamadığını ifade etti. 

"İkiz kardeşimin katilini bulmaya geldim" diyen Kadir Koç, Cahit ve Hatice'nin arkadaşı olan üç kişiden şüphelendiğini söyledi. Şüphelilerden Ali Varçın, Ali'nin eşi ve Cahit'in erkek kardeşiyle ilişkiye girdiği ve bunu öğrenen Ali'nin sinirlenip Cahit'i öldürdüğünü ileri sürdü.

Koç aynı zamanda "Ali Varçın cinayet zanlısı olarak görülmemek için silahının kaybolduğuna yönelik bir söylenti çıkardı" ifadelerinde bulundu. Hatice Paslı'nın ikiz kardeşi Kadir Koç'a göre bir diğer şüpheliyse cinayetin gerçekleştiği sabah olay yerinden geçen Halil Avcı'ydı.

Halil Avcı ise iddialara ateş püskürerek "O gün mantar toplamaya çıkmıştım. Mantar işi hastalık işi" şeklinde konuştu. İkiz kardeşin cinayetten şüphelendiği bir diğer kişi ise Cahit Paslı'nın teyzesinin oğluydu. Koç, "Cahit, teyzesinin oğlunu kaçak odun kestiği için şikayet etmişti" diyerek intikam almak için Paslı çiftini öldürebileceğini iddia etti.

PASLI CİNAYETİNDE ŞOKE EDEN İDDİALAR!

Öte yandan Hatice Paslı'nın ablası Suna Uylu'nun açıklamaları izleyenleri ekran başına kilitledi. Suna Uylu, kız kardeşi, eniştesi ve şüpheli çiftlerin köyde adlarının çıktığını ve eş değiştirdiklerini söyledi. Birbirine yan gözle bakan ve yasak aşk yaşayanların olduğunu itiraf eden Uylu'nun iddialı stüdyodaki herkesin ağzını açık bıraktı.

Dinledikleri karşısında şoka uğrayan Müge Anlı ise "Çok özür diliyorum 3 çiftin birbirleriyle ilişkisi olduğu konuşuluyor. İki erkek kardeşle sen onun karısıyla sen, Hatice'nin de seninle var mıymış ilişkisi?" diye bir soru yönelterek tahtaya isimleri yazdı. 

Prens Charles'ın hevesi kursağında kaldı! Prens Harry'nin şartlarını duyunca...

İLİŞKİLİ HABER

Prens Charles'ın hevesi kursağında kaldı! Prens Harry'nin şartlarını duyunca...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0