Gülben Ergen ve Hülya Avşar arasında büyük kavga! 'Demode' lafını duyunca çıldırdı

Dijital platformda yayınlanan bir programa katılan Hülya Avşar, kendisine yöneltilen "Gülben Ergen’le düet yapmak mı tenis maçı yapmak mı?" şeklindeki soruya "demode" ifadelerini kullandı. Bunu duyan Gülben Ergen Hülya Avşar'a ateş püskürdü.

90'lı yıllarda yaşadıkları problemlerle magazin gündeminden düşmeyen Hülya Avşar ve Gülben Ergen arasında ipler yeniden gerildi. Geçtiğimiz günlerde dijital platformda yayınlanan bir programa katılan Hülya Avşar'ın Gülben Ergen hakkında söyledikleri sosyal medyayı salladı. 

Programda sorulan "Gülben Ergen’le düet yapmak mı tenis maçı yapmak mı?" sorusuna Hülya Avşar, Gülben Ergen için "demode" cevabını verdi. Bu açıklamaları duyan Gülben Ergen'den yanıt gecikmedi.

Magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamaların ardından Ergen, sosyal medya hesabından hayranlarıyla çekildiği kareleri paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Karşısındakini değersizleştirme çabasının kendine bir şey katmayacağını bilen değerli kadınlar onlar. O yüzden bu kadar gerçek ve içten sarıp sarmalıyorlar."

İclal Aydın'dan korkutan haber! Urla'da yürüyüşe çıkmıştı

İLİŞKİLİ HABER

İclal Aydın'dan korkutan haber! Urla'da yürüyüşe çıkmıştı
Komedyen Cem Yılmaz takipçisine verdiği yanıt olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Komedyen Cem Yılmaz takipçisine verdiği yanıt olay oldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0