Komedyen Cem Yılmaz takipçisine verdiği yanıt olay oldu

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın İzmir' de yapacağı gösteri iptal oldu. Yağmur nedeniyle iptal olan gösteriye isyan eden hayranlarına "Ben Nazilli'den geldim otopark paramı kim verecek yazmış. Ben vereceğim çünkü bütün parayı ben topluyorum" sözleriyle sitem etti.

Yaptığı gösterilerle adından sıkça söz ettiren komedyen Cem Yılmaz İzmir Fuar Açık Hava'da 31 Ekim akşamı yapılması planlanan gösterisi, yağmur nedeniyle iptal oldu. Yılmaz, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

cem yılmaz verdiği cevap şaşırttı

cem yılmaz verdiği cevap şaşırttı

Mağdur vatandaşlardan gelen tepkileri tiye alan ünlü şovmen, yaptığı paylaşımda "Dün gösteri iki saat kala yağan yağmurdan iptal oldu. Olur insanlık hali! 'Ben Nazilli'den geldim otopark paramı kim verecek?' yazmış. Ben vereceğim çünkü bütün parayı ben topluyorum otopark otobüs yolda yenilen poğaça çöp şiş bunları hep ben ödeyeceğim. Bunun doğrusu budur," diye yazdı.

"BİR GÜN ELTON JOHN KONSERİNDEYİM..."

Yılmaz bir sonraki tweet'inde ise"Bir gün Elton John konserindeyim .Yanımdaki adam vır vır konuşuyor. Tat alamadım konserden Elton paramı ver diye bağırdım. E lton beni sahneye davet etti lütfen sonra konuşalım dedi. O gün bugün dostluğumuz devam eder. Türkiye’de sanatçılar çok havalı.Burnu büyük. Elton çok farklıydı" dedi.

Cem Yılmaz, isteyenlerin ödedikleri parayı geri alabileceklerini ya da 1 Kasım tarihli gösteri için biletlerini değiştirebileceklerini duyurdu.

Gülben Ergen ve Hülya Avşar arasında büyük kavga! 'Demode' lafını duyunca çıldırdı

İLİŞKİLİ HABER

Gülben Ergen ve Hülya Avşar arasında büyük kavga! 'Demode' lafını duyunca çıldırdı
Cem Yılmaz'ın iddialı sözleri şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Cem Yılmaz'ın iddialı sözleri şaşırttı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

muammer 2 yıl önce

adam konsere insanları mahkeme kararıyla çağırmıyor ki.insanlar kendi gidiyor.acı biber yersen ağzın yanacak. hem acı yiyip hemde bağırırsan böyle cevap veririler.

vatandaş 2 yıl önce

bunun söylediği şarkıları dinlemeye gidende kabahat.