Cem Yılmaz'ın iddialı sözleri şaşırttı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Zorlu PSM'de düzenlenen organizasyondaki sözleri ile dikkat çekti. Yılmaz, kendinden emin ve iddialı sözlerde bulundu.

İş ve marka dünyasının yanı sıra, ünlü isimlerin bir araya geldiği 'Brand Week Istanbul' saat 17:15'te Zorlu PSM'de düzenlendi. 

’Brand Week Istanbul’un ’Inspiration Hall’ bölümünde ’21.Yüzyılda Farklı Olmak’ başlıklı söyleşide komedyen Cem Yılmaz, Ralli Şampiyonu Burcu Burkut Erenkul, voleybolcu Eda Erdem, Opet Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Zengin soruları yanıtladı.

"CİLALI TAŞ DEVRİNDE DE GÜLDÜRÜRÜM" 

Yaptığı esprilerle salondakileri güldüren komedyen Cem Yılmaz, şunları ifade etti:

"Bir çoğumuz, elimizdeki imkanlarımız alınsa, Taş Devri’ne gönderilsek, ne iş yapacağını bilemeyebilir. Murat Bey sizi mesleğinizle taş devrine göndersek, pazarlama ile ilgili ne yapabilirim diye kara kara düşünürsünüz. Reklamcı arkadaşım orda ne yapacağım diye düşünebilir. Benim ise hiç böyle bir kaygım yok. Beni Cilalı Taş Devri’ne gönderseniz orada da güldürürüm. Beni 4’üncü, 5’inci boyutun yaşandığı 26. yüzyıla da göndersen orada da güldürürüm. Bu bir iddia değil bu bir realite."

Komedyen Cem Yılmaz takipçisine verdiği yanıt olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Komedyen Cem Yılmaz takipçisine verdiği yanıt olay oldu

BİR YORUM YAPIN 7

bidost 2 yıl önce

geçti o devirler cem, artık o kadar da komik değilsin. bu yaptığın espiri espiri değil.

REİSÇİ 2 yıl önce

Adam resmen uçmuş.

Abdulhekim Özbek 2 yıl önce

Adam resmen uçmuş.

Mahmut 2 yıl önce

Kibirinden önunde durulmuyor.

AHMET K 2 yıl önce

Senin esprilerine gülenlerin kafası gönlü ruhu boş olduğu için gülüyor. Eğitimli kültürlü bir adam argo esprilerine gülmez.

Yorumların Tümünü Okuyun