Mabel Matiz: Kekemeliği kabullendim

Şarkıcı Mabel Matiz, katıldığı bir YouTube programında hakkında merak edilenleri anlattı. Kekeme bir çocuk olduğunu söyleyen Matiz, kekemeliği kabullendiğini ifade etti.

İlk olarak 2011 yılında çıkardığı "Zor Değil" şarkısı ile büyük bir kitleye ulaşan Mabel Matiz, daha sonrasında çıkardığı birçok şarkıyla kitlesini katbekat artırmayı başardı. Çocukluk ve gençlik dönemlerinin Mersin'in Erdemli kasabasında geçtiğini belirten Mabel Matiz, yaşadığı yeri  "Müstakil bir evde, narenciye bahçeleri içinde bir limon bahçesi içindeydi evimiz. Hala da aynı yerde" ifadeleriyle anlattı.

Çocukluk dönemlerinde kekeme olduğunu ifade eden Matiz, şunları söyledi:

"İçine kapanık bir çocuktum. Daha çok kitaplarla, müzikle ilgilenen bir çocuktum. Çok evden çıkmazdım. Kekemeliğim de bunu biraz tetikledi diyebilirim. Kendimi ifade etmekte çok zorlandığım için kendimi ifade etmemeyi tercih ediyordum" 

Sevenlerinden gelen soruları yanıtlayan şarkıcı, "Kekemeliği nasıl yendin?" sorusu üzerine şu şekilde konuştu: 

Yenmedim, kabullendim. Lisede tiyatro yaptım. 1 yıl boyunca Yunus Emre'nin hayatını oynarken işin mekaniğini anlamaya çalışıyordum. 2001 senesinde kontrol altına aldım. Hala duygu yoğunluğu ve sinir yaşadığımda kekeliyorum.

 

"SILA BİLMEDEN YAZDI"

Şarkıcı Sıla'nın kendisi için yazdığı 'Muhbir' şarkısı hakkında şunları söyledi:

“Bir kekemeden pop star çıkardım. Canımın içi Sıla bu şarkının karışık nakaratını kekeme olduğumu bilmeden yazdı."

 

İsrail'deki müzik yarışmasına Türkçe şarkı damga vurdu! Genç kadın jüriyi büyüledi

İLİŞKİLİ HABER

İsrail'deki müzik yarışmasına Türkçe şarkı damga vurdu! Genç kadın jüriyi büyüledi

BİR YORUM YAPIN 0