İsrail'deki müzik yarışmasına Türkçe şarkı damga vurdu! Genç kadın jüriyi büyüledi

İsrail'de düzenlenen X Factor isimli müzik yarışmasına Gali Ben Shushan adında bir kadın yarışmacı katıldı. Sushan müzik yarışmasında seslendirdiği 'Akşam Olmadan Gel' şarkısıyla jüri üyelerini kendine hayran bıraktı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz günlerde O ses Almanya yarışmasında Türk kızı Zeynep Avcı'nın Türk şarkısı söylemesi ardından bu defa İsrail müzik yarışmasında da Gali Ben Shushan isimli yarışmacı tarafından Türkçe şarkı seslendirildi.

SELAMİ ŞAHİN'İN ŞARKISINI SÖYLEDİ

Yarışmaya katılan Gali Ben Shushan, söz ve müziği Selami Şahin'e ait olan Akşam Olmadan Gel şarkısını seslendirdi. Söylediği şarkıya piyanosuyla eşlik eden Shushan, performansıyla jürilerden tam not aldı.

Mabel Matiz: Kekemeliği kabullendim

İLİŞKİLİ HABER

Mabel Matiz: Kekemeliği kabullendim
Lee Joon-gi'nin yer aldığı diziler hangileridir? Lee Joongi kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Lee Joon-gi'nin yer aldığı diziler hangileridir? Lee Joongi kimdir?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Fatoş 2 yıl önce

Bayıldım