Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinin ikinci bebekleri kız oluyor!

Ünlü oyuncu Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, ikinci kez bebek heyecanı yaşıyorlar. Ünlü ikilinin ikinci çocukları da kız olacak. İlk bebeklerine Lalin ismini veren çift, yeni isim arayışına girdi.

2016 yılında nikah masasına oturan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, evliliğini gözlerden uzak bir şekilde yaşamaya devam ediyor. Lalin adını verdikleri bir kız çocukları olan çiftten müjdeli haber daha geldi. 

KIZ BEBEK BEKLİYOR!

Kenan İmirzalıoğlu ve eşi Sinem Kobal, şu sıralar ikinci çocuk heyecanı yaşıyor. Üç buçuk aylık hamile olan Kobal, geçtiğimiz günlerde ultrasona girdi ve doktorları merakla beklenen haberi verdi: Doktorlarından kontrolleri sırasında müjdeli son dakika haberini alan İmirzalıoğlu ve Kobal çifti ikinci kez kız çocuk bekliyor.

LALİN AYNI ANNESİ!

Kenan İmirzalıoğlu ile eşi Sinem Kobal önceki gün Ortaköy’deydi. Ekim 2020’de çocukları Lalin’i kucaklarına alan çift, “Annebaba olmak dünyadaki en güzel şeylerden birisi. İyi ki doğmuş” dedi. Ardından söz Lalin’in kime benzediğine geldi.

Kenan, “Kızımız annesinin kopyası, yüz hatları aynı Sinem. Bakışları ise ben. Gözleriyle herkesi azarlayabilir. Beğenmediği bir şey olursa, bakışlardan hemen anlaşılıyor” diye konuştu.

Sinem Kobal da şunları söyledi: “Bazen içimden ‘Kenan bakıyor’ diyorum.” Çift “İkinci bebek gelir mi?” sorusuna gülerek “Daha Lalin’i anlatmadan, hemen başka çocuğa geçtiniz” yanıtını verdi.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0