Müge Anlı ilk kez açıkladı: Kendime yakıştırıyorum!

Ünlü gazeteci yazar Müge Anlı Atv ekranlarında gündüz kuşağı programıyla izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Son dönemde sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanan Müge Anlı son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Müge Anlı yayında giydiği kıyafetlerle ilgili ilginç bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz aylarda Instagram hesabı açarak kısa sürece 2 milyonun üzerinde takipçisi olan Müge Anlı, aktif ünlüler arasına girdi. Anlı sosyal medya hesabından hem programla ilgili hem de özel hayatından paylaşım yapmayı ihmal etmiyor.

Müge Anlı, sosyal medya hesabından dikkat çeken pozlarına bir yenisini daha ekledi. Kot gömlek elbisesi ile objektiflere poz veren Anlı, güzelliği ile büyüledi.

müge anlının yeni tarzı

müge anlının yeni tarzı

Müge Anlı, verdiği pozu "Instagram'ı açtım açalı fotoğraflarımın sadece iki farklı yerde çekildiğini fark ettim. Biri makyaj aynamın önünde, diğeri de küçük paparazzimin habersiz çektiği stüdyo kapısında. Yeni yerler keşfetmenin zamanı geldi." notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

MÜGE ANLI'DAN ELBİSESİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA!

Anlı kıyafetleriyle ilgili gelen soruya "Bana her gün özel kıyafet dikiliyor. Kulisimde ama çok kıyafet yok. Yıl sonunda gençlere hediye ediyorum" dedi.

NEDEN HEP ELBİSE GİYİYOR?

Anlı yıllardır aynı tarzda kıyafet tercihiyle ilgili de "Belirli bir tarz var etek boyu var göğüs boyu var, koy boyu var aynı şekilde yıllardır böyle" yorumunda bulundu.

Müge Anlı ekranda pantolon giymemesiyle ilgili de "Özel sebebi yok, kendime elbise yakıştırıyorum" diyor.

Sevilen sunucu Müge Anlı, program sonrası İstanbul sokaklarını keşfe çıktı. Sarayburnu'nda çay içen ve Boğaz’ı seyreden Anlı, daha sonra Sultanahmet ve çevresini dolaştı. Müge Anlı'nın makyajsız oluşu ve giyim tarzı dikkat çekti. 

Siyah elbisesi ile verdiği pozu paylaşan 47 yaşındaki Anlı, takipçilerinden büyük ilgi gördü. Anlı'nın paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yapıldı.

Anlı, paylaşımına "Fotoğraf çektirmeyi hiç sevmediğimi herkes bilir. Ancak benim tatlı paparazzimin çektiği bu fotoğrafı görünce, keşke poz verseydim demeden edemedim" notunu düştü.

Elbet Bir Gün dizisi final yaptı! Sinem Ünsal'dan veda paylaşımları...

İLİŞKİLİ HABER

Elbet Bir Gün dizisi final yaptı! Sinem Ünsal'dan veda paylaşımları...
Esenler belediyesi Erdem Beyazıt Bilgi ve Hikmet Evi Amigurimi çalışmaları!

İLİŞKİLİ HABER

Esenler belediyesi Erdem Beyazıt Bilgi ve Hikmet Evi Amigurimi çalışmaları!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Mesut Çalı 2 yıl önce

ne diyem?

sultan 2 yıl önce

al birini vur ötekine

Toplam 2 beğeni