Esenler belediyesi Erdem Beyazıt Bilgi ve Hikmet Evi Amigurimi çalışmaları!

Esenler belediyesi Erdem Beyazıt Bilgi ve Hikmet Evi iş geliştirme çalışmalarında öne çıkan el sanatlarında kadın girişimciler tarafından Amigurimi çalışmaları devam ediyor.

Esenler Belediyesi'nin kadın girişimcilere yönelik önemli projelerinden olan Amigurimi kursu kadın girişimcilerin katılımıyla tüm hızıyla devam ediyor.

Kadın kursiyerler, tavşan, kedi, inek ve bebek yaparak hem eğitim alıyorlar hem de ev ekonomilerine katkı sağlıyorlar. Kursiyerler örme bebeklerin yanı sıra örme giysiler de üreterek satış yapıyor. 

Müge Anlı ilk kez açıkladı: Kendime yakıştırıyorum!

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı ilk kez açıkladı: Kendime yakıştırıyorum!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0