Burçin Terzioğlu'ndan çiftlere tavsiyeler

Bir dergi için röportaj veren Burçin Terzioğlu, samimi açıklamalarda bulundu.

'Kadın İsterse' dizisinde "Demet" rolüyle parlayan güzel oyuncu Burçin Terzioğlu, son dönemlerin en dikkat çeken isimlerinden biri. 'Fırtına' dizisinde "Zeynep" karakteriyle ilk başrolünü oynayan oyuncu, Murat Yıldırım ile birlikte rol almıştı. Daha sonrasında 'Ezel'de Azad Karaeski ve 'Merhamet' dizisinde "Deniz" karakteri derken günden güne adı duyulan ve ünü artan Terzioğlu, son olarak 'Poyraz Karayel' dizisiyle hayranlarını katbekat artırmıştı.

Burçin Terzioğlu, Re Touche dergisine konuştu. Terzioğlu, çiftler için önerilerde bulundu. Ünlü oyuncu şunları söyledi:

"İlişkide haklı olmaya çalışmak huzur bozuyor, tartışma çıkarıyor, mesafe koyuyor. Mutluluk haklılıktan çok daha değerli. Bu yarışı bırakınca ilişkinin tadını çıkarıyorsun. Hakkının yendiğine, yanlış yapıldığına inanıyorsan da gidiyorsun. Aklın arkada kalmıyor."

Haklı olmanın değil mutlu olmanın önemli olduğunu ifade eden Burçin Terzioğlu, zaman zaman yaptığı konuşmalar ve röportajlar ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Son dönemde de oynadığı Yalancı dizisindeki rolüyle ilgi çeken Terzioğlu'nun hayranları, ünlü oyuncuyu ilgiye takip etmeye devam ediyor.

Kerem Bürsin'den şaşırtan itiraf! "Türkiye'ye dönmeseydim dövüş antrenörü olurdum!"

İLİŞKİLİ HABER

Kerem Bürsin'den şaşırtan itiraf! "Türkiye'ye dönmeseydim dövüş antrenörü olurdum!"

BİR YORUM YAPIN 0