Kerem Bürsin'den şaşırtan itiraf! "Türkiye'ye dönmeseydim dövüş antrenörü olurdum!"

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, geçtiğimiz gün konuk olduğu bir programda yaptığı "Amerika’dan Türkiye’ye dönmeseydim dövüş antrenörü olabilirdim" açıklamalarıyla şaşırttı.

Son olarak "Sen Çal Kapımı" dizisinde oynadığı Serkan karakteriyle büyük beğeni toplayan Kerem Bürsin, önceki gün Anadolu Efes Spor Kulübü’nün Twitter, Instagram ve YouTube hesaplarından canlı yayınlanan Anadolu Efes Stüdyo’ya konuk olarak katıldı.

Yakışıklı oyuncu sunucu Ezgi Avcı’nın yönelttiği sorulara samimi cevaplar verdi. Daha önce "Güneşi Beklerken", "Bu Şehir Arkandan Gelecek", "Şeref Meselesi" ve "Unutursam Fısılda" gibi başarılı yapımlarda rol alan ünlü oyuncu, "Amerika’dan Türkiye’ye gelmeseydiniz hangi alanlarda çalışırdınız?" sorusuna verdiği cevapla hayranlarını şaşırttı. Sporun hayatında önemli bir yer edindiğini belirten ünlü oyuncu, şöyle dedi:

"Amerika Birleşik Devletleri’nden Türkiye’ye gelmeseydim yine oyunculukla ilgili bir şeyler yapardım ya da karma dövüş sanatları organizasyonu olan UFC’de (Ultimate Fighting Championship) sporcu olmasam da farklı pozisyonda yer alabilirdim. Örneğin UFC antrenörü olabilirdim. Zaten Türkiye’ye gelmeden önce UFC alanında çalışmalar yapıyordum."

34 yaşındaki oyuncu gelecekte yapmak istediklerine de değinerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Oyunculuk tarafında en büyük hayalim yurtdışına daha çok açılmak. Doğayla alakalı, pozitif şeyler başarmak istiyorum. Ayrıca kadın hakları alanında da çalışmalar yapmayı planlıyorum."

Burçin Terzioğlu'ndan çiftlere tavsiyeler

İLİŞKİLİ HABER

Burçin Terzioğlu'ndan çiftlere tavsiyeler
Şeyma Subaşı, Serenay Sarıkaya'yı kıskandı! "Neden sürekli..."

İLİŞKİLİ HABER

Şeyma Subaşı, Serenay Sarıkaya'yı kıskandı! "Neden sürekli..."
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0