Dünyaca ünlü yıldız Halsey Türk çıktı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey önceki gün İstanbul'a geldi. Halsey “Anne tarafından İtalyan, Macar, İrlandalı, baba tarafından ise Afrika-Amerika kökenliyim. Amerika’da yaptırdığım DNA testi sonucunda yüzde 11 Türk çıktım” dedi

Amerikalı şarkıcı Halsey, iki yıl önce Türk asıllı Amerikalı senaryo yazarı Alev Aydın ile tanıştı. Ünlü çiftin temmuz ayında oğulları Ender Ridley dünyaya geldi.

halsey yüzde 11 Türk çıktı

halsey yüzde 11 Türk çıktı

Çift, oğullarını dedeleriyle tanıştırmak için önceki gün İstanbul'a geldi. Ünlü sanatçıyı gittiği Caddebostan'daki kafede gören hayranları, ona sevgi gösterisinde bulundu.

halsey

halsey

Aydın sayesinde biraz Türkçe öğrendiğini söyleyen Halsey, "Anne tarafından İtalyan, Macar, İrlandalı, baba tarafından Afrika-Amerika kökenliyim. Karışık bir kökene sahip olduğum için Amerika'da DNA testi yaptırdım, sonuç ilginçti. Testte yüzde 11 Türk çıktım" dedi ve ekledi: "Ev baklavasını da çok seviyorum."

Nuri Alço'dan örnek davranış! Hepimiz engelli...

İLİŞKİLİ HABER

Nuri Alço'dan örnek davranış! Hepimiz engelli...
Müge Anlı'da şoke eden görüntü! Kendini odaya kilitledi

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'da şoke eden görüntü! Kendini odaya kilitledi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 7

Kursuna 2 yıl önce

Kizim massAllah iyice karismissin bide diyorsun ki turkum, 11% turk olmak deyil, 100 de 100 turk olmak önemli, karismis gitmis

Mazotlu 6 vites UFO 2 yıl önce

Dogrudur inanirim..Biz Türkler Dünya geneilde güzel üretimler yapiyoruz.

mehmet 2 yıl önce

aman çok önemliymiş.yüzde yüz çıksa ne olacak?

Ali 2 yıl önce

Ev baklavasını seviyorsan kesin Türksün :))

macar 2 yıl önce

macarlar zaten türk soyundan geliyor hun türkleri deniliyor hungary de oradan geliyormuş normaldir yani

Yorumların Tümünü Okuyun