Dünyaca ünlü manken Bella Hadid'ten korkutan paylaşım! Ağlıyor...

Dünyaca ünlü top model Bella Hadid sosyal medya hesabından ağlayarak paylaşımlar yapıyor.

Bella Hadid, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşırtmayı başardı. Sosyal medya hesabından gözyaşları içinde birkaç fotoğrafını paylaşan süper model, takipçilerine sosyal medyanın gerçek hayat olmadığını hatırlattı.

Instagram’da 47 milyondan fazla takipçisi bulunan Bella Hadid kendi zihni ve hayatıyla ilgili gerçekleri şu cümlelerle açıkladı:

“İnsanlar herkesin temelde aynı şekilde hissettiğini unutuyor: Kaybolmuş, kafası karışmış, neden burada olduklarından gerçekten emin değiller. Bu endişe, herkes bunu hissediyor ve bir şekilde üstünü kapatmaya çalışıyor. Kusurlarımızda bir araya geleceğiz. Güvensizliğimizde, neşemizde, mutluluğumuzda ve her şeyi güzel ve doğal olarak kabul edin. Bu duvarları yıkacak ve herkesin ‘Hayır, seni, acını ve sevincini anlıyorum’ demesini sağlayacak olan şey bu. İyi olacağız.”

 

 

Pelin Öztekin'den yürekleri dağlayan Rasim Öztekin paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Öztekin'den yürekleri dağlayan Rasim Öztekin paylaşımı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

belde 2 yıl önce

onlar anlayacak da bakalım bizdekiler anlayacak mı. insanlar iki kıvırmayla beğeni alabilmek için yapmadığı maskaralık, rezillik kaldı mı ey millet. bu işin gidişi kayya kuyusu iyi düşünün.