Pelin Öztekin'den yürekleri dağlayan Rasim Öztekin paylaşımı!

Rasim Öztekin, geçtiğimiz mart ayında geçirdiği kalp krizi sonucu hastanede tedavi görürken hayatını kaybetmişti. Usta sanatçının kızı Pelin Öztekin,

Türk tiyatrosunun usta sanatçısı Rasim Öztekin, kalp krizi nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 8 Mart'ta hayata gözlerini yumdu. Ani ölümüyle başta ailesi olmak üzere herkesi yasa boğan sanatçının, oyuncu kızı Pelin Öztekin ise sosyal medya hesabından babasına özlemini dile getirdi.

Pelin Öztekin, Rasim Öztekin'i yıllar önce çekilmiş bir videoyla andı. Öztekin bu paylaşımına, şu notu düştü; "Bazı mesajlar var hala dönüp bakamadığım, okuyup, cevap veremediğim ama yine de silemediğim. Bugün, tam şu an o mesajlardan biriyle istemsizce bakıştık. Nedensizce mesaja bastım ve karşıma bu video çıktı. Ferruh abi çekmiş, sanırım 4 veya 5 yaşımdayım. Bazı hatıralar vardır gelip kalbinize oturur ya, oturdu! 

Öte yandan Öztekin, babasının vefatından bir hafta sonra beraber çekilen karelerini yayınlayarak duygusal bir paylaşım yapmış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"Her şey ne kadar hızlı, aynı gidişin gibi Babiş. Sanki dün kulağına 'kal benimle, ben daha o kadar büyümedim' diye fısıldayan ben değildim. Sen yine erken davrandın kaptan! Yaka iğnesi gibi boynunda uyuttuğun, omuzunda taşıdığın, tekneden denize attığın, elinden tutup maça götürdüğün, babasını hayranlıkla sahnede izleyen, babasını ustası yapıp o yolda ilerleyen o minik kız çocuğu bir gecede büyüdü. Ben sonunda büyüdüm baba."

Sadi Celil Cengiz ile Hilal Yıldırım boşandı!

İLİŞKİLİ HABER

Sadi Celil Cengiz ile Hilal Yıldırım boşandı!
Dünyaca ünlü manken Bella Hadid'ten korkutan paylaşım! Ağlıyor...

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü manken Bella Hadid'ten korkutan paylaşım! Ağlıyor...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0