Şarkıcı Fedon'dan kanser açıklaması geldi!

Ünlü şarkıcı Fedon son dönemde yaşadıklarını ve sağlığıyla ilgili başından geçenleri anlattı. Fedon'un kansere yakalandığını ve böbreğinin alındığını söylemişti. Sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi.

Bodrum denilince akla ilk gelen isimlerden biri olan 77 yaşındaki ünlü şarkıcı Fedon, son dönemde yaşadığı sağlık sorunlarını anlatmıştı. Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ünlü sanatçı Fedon Kalyoncu, sağlık durumu ile ilgili çıkan haberlere yaptığı açıklama ile açıklık getirdi.

Fedon, ameliyattan 15 gün sonra iyileşip çalışmaya başladığını dile getirdi. Şu anda sağlık durumunun gayet iyi olduğunu ifade eden Fedon, “Allah sağlık verdiği müddetçe sahnelerde olacağım, sizlerle olacağım” diye konuştu.

Sosyal medya hesabından denize girerken çekilen bir videosunu paylaşan 75 yaşındaki sanatçı "Benim için 'kanser oldu, öldü' diyenlere gelsin, yıkılmadım ayaktayım" açıklamasını yaptı.

fedon kansere yakalandı

fedon kansere yakalandı

NE OLMUŞTU?

Son 2 yılını kanser ile mücadele ile geçirdiğini belirten Fedon "Artık hastalıklar arttı. Eski model bir arabanın önce kaportası çürür, sonra motor yağ kaçırır...Bunları bekleyen bir insanım, olacak bunlar... Yaşımdan dolayı çok hastalıklar geldi, direniyorum. Kanser oldum, böbreğimin yarısı gitti... Ama ölümden korkmuyorum... Zeki Müren'in çok güzel derdi "Ölüm varken ben yokum, ben varken ölüm yok " Sürünmeyeyim başka hiç bir şey istemiyorum...Ölüm Allah'ın emri...Her gece dua ediyorum 'Allah'ım çocuklarımın sağlığını ver, beni de ele güne muhtaç etme, süründürmeden canımı al...' İnsan et ağırdır, çok zor bir şey" dedi.

Her şeye rağmen yaşamayı çok sevdiğini belirten ünlü şarkıcı " Hastalık sahibi olup da benim gibi çalışan, yaşayan yoktur... Dün gece üç saat sahneye çıktım...Artık imkanlarım dahilinde günümü gün etmeye çalışıyorum. Hala giyip kuşanıp çıkıyorum dışarı...Ama yoruldum artık eskisi gibi değilim" dedi.

CZN Burak ameliyat sonrası sağlıklı günlerine geri döndü

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak ameliyat sonrası sağlıklı günlerine geri döndü
Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu'nun başı dertte! Dededen kalma ev...

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu'nun başı dertte! Dededen kalma ev...
Kıbrıs'ta hayranlarıyla buluşan Selçuk Balcı yaşadığı korkunç olayı anlattı: Kapıma dayandı

İLİŞKİLİ HABER

Kıbrıs'ta hayranlarıyla buluşan Selçuk Balcı yaşadığı korkunç olayı anlattı: Kapıma dayandı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

abdulbaki 2 yıl önce

kimseye düşmanlığımız yok. fakat yunanistanda bir Türkün sanatçı olarak yunanlılar tarafından böyle sevilmesi ve böyle lüks bir hayat yaşaması hayal dahi edilemez. fakat bizde Türk olmayanlar nedense baştacı edilir.

Toplam 1 beğeni