Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu'nun başı dertte! Dededen kalma ev...

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi Remziye A.'nın Beşiktaş'taki dededen kalma evleriyle ilgili başı dertte. Beşiktaş Belediyesi tarafından bir dönem yurt olarak kullanılan 5 katlı binada, imar affından yararlanarak tadilat yapıldığı iddia edildi.

Oynadığı dizilerde performansıyla çok beğenilen oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi Remziye A.'nın dededen kalma binayla başı derde girdi. Geçen yıl Beşiktaş Belediyesi tarafından eskiden yurt olarak kullanılan beş katlı binada tadilat yapıldığı iddia edildi. Binanın üst iki katında projeye aykırı pencereler açıldığı belirlendi. Belediye, tutanak düzenledi ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu.

nur fettahoğlu dededen kalma ev başına iş açtı

nur fettahoğlu dededen kalma ev başına iş açtı

AF KAPSAMINDA DEĞİL

Fettahoğlu, Muğla'da olduğu gerekçesiyle ifade vermeye gitmedi. Remziye A., "Tadilattan aylar sonra belediyeden ceza aldık ve ödedik. İmar affı gelince bundan faydalandık" dedi. Savcılık, tadilatın imar affından iki ay önce yapıldığı için bu kapsamda değerlendirilemeyeceğini belirterek, oyuncu ve kardeşi hakkında 5'er yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.


Dededen kalma ev oyuncu Nur Fettahoğlu

Dededen kalma ev oyuncu Nur Fettahoğlu

'BİZ CEZAMIZI ÇEKTİK'

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde yapılan yargılamada hakim karşısına çıkan ünlü oyuncu, bahse konu adres aile apartmanı olduğu söyleyerek, 'Ailecek kaldığımız yerdir, yapılan tadilatlardan bilgim vardır, suç işleme kastım yoktur beraatıma karar verilsin'' dedi. Abla Remziye Açıkgözoğlu, 'Biz 2016 yılında tadilat yaptık. Tadilattan aylar sonra belediyeden ceza aldığımıza dair yazı geldi. Bizde gelen yazı üzerine cezamızı ödedik ve belediyenin dediği şekilde tadilatı düzenledik. Bu arada imar affından da faydalandık' dedi.

BERAAT ETTİLER

Mahkeme, söz konusu yapının taşıyıcı unsurlarını etkilemeyen, nitelik değişikliği yapılmayan, ilave kullanım alanı kazandırmayan inşai faaliyetler niteliğinde olduğu belirtilerek, olayla iki kardeşin beraatına hükmetti.

Şarkıcı Fedon'dan kanser açıklaması geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Fedon'dan kanser açıklaması geldi!
Eski sunucu  Aysun Kayacı’dan babasına büyük vefasızlık!

İLİŞKİLİ HABER

Eski sunucu Aysun Kayacı’dan babasına büyük vefasızlık!
Hülya Avşar'dan aile paylaşımı! "Paran olabilir..."

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Avşar'dan aile paylaşımı! "Paran olabilir..."
Tülin Şahin'den mutfak paylaşımı! Kızı Siena için kolları sıvadı

İLİŞKİLİ HABER

Tülin Şahin'den mutfak paylaşımı! Kızı Siena için kolları sıvadı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0