Demet Özdemir zenginliğin formülünü buldu! Birkaç gün önce 25 bin liralık çanta takmıştı...

Geçtiğimiz gün reklam yüzü olduğu bir markanın Galata'da gerçekleşen davetine katılan Demet Özdemir, samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, gazetecilerin yönelttiği "İndirimleri takip ediyor musunuz?" sorusuna "Tabii ki ederim, para kolay kazanılmıyor" dedi.

Son olarak "Doğduğun Ev Kaderindir" dizisinde rol alan ünlü oyuncu Demet Özdemir, önceki gün reklam yüzü olduğu Pantene'in düzenlediği etkinliğe katıldı. Aslıhan Doğan Turan, Rachel Araz, Gülnur Güneş ve Deren Talu gibi ünlü isimlerin yer aldığı davet Galata'da gerçekleşti.

Demet Özdemir kombin fiyatıyla şoke etti! 12 asgari ücret değerinde...İLİŞKİLİ HABERDemet Özdemir kombin fiyatıyla şoke etti! 12 asgari ücret değerinde...

"KOLAY PARA KAZANMIYORUZ!"

İddialı elbisesiyle göz kamaştıran Özdemir, etkinlik öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Ayakkabı ve çantaya çok para harcadığını söyleyen ünlü isim, "İndirimleri takip eder misiniz?" sorusuna "Tabii ki indirimleri takip ediyorum. Kolay para kazanmıyoruz sonuçta" şeklinde yanıt verdi. 

Geçtiğimiz günlerde siyah giyimiyle şıklığı yakalayan güzel oyuncunun 25 bin 200 TL değerindeki çantası herkesi şoke etmişti.

'Camdaki Kız' dizisine katılan oyuncu Yüsra Geyik'ten açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

'Camdaki Kız' dizisine katılan oyuncu Yüsra Geyik'ten açıklama!
Şarkıcı Suat Suna kızını paylaştı! Rekor beğeni geldi...

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Suat Suna kızını paylaştı! Rekor beğeni geldi...
Barbarosların yıldızı Engin Altan Düzyatan fırtına gibi esti!

İLİŞKİLİ HABER

Barbarosların yıldızı Engin Altan Düzyatan fırtına gibi esti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0