Oyuncu Levent Ülgen, hakkında yapılan yalan haberlere sert çıktı!

Bir döneme damga vuran En son Babalar dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan usta oyuncu Ali Erkazan katıldığı bir magazin programında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erkazan, dizide Damat rolünde bulunan Levent Hakkında bazı söylemleri şaşırttı.

Birçok başarılı projede yer alan usta oyuncu Ali Erkazan, En Son Babalar Duyar dizisinde rol aldığı Levent Ülgen ve yapımcı Birol Güven hakkında sert açıklamalarda bulundu. İşte Ali Erkazan'ın açıklamalar;

"Nankörlüğünden ötürü, beni satmasından dolayı hayatım boyunca affetmeyeceğim Levent Ülgen vardır, bir daha hayat beni onunla hiçbir zaman karşı karşıya getiremez...

'En Son Babalar Duyar' dizisi vardı. Onu diziye aldırdım, ben önerdim. Parasını da şartlarını da ben konuştum. Çünkü teklifi ben yaptım! Kendisini Ankara Sanat Tiyatrosu'ndan tanırım, aynı düşünceleri paylaşan insanlardık. Bir tesadüf karşılaşma sonucu proje dahil oldu.

'En Son Babalar Duyar' dizisine bir damat aranıyordu ben Levent'i lokantada Yemek yerken gördüm, teklifte bulundum. 'Abi sen tamam diyorsan ben hazırım' dedi. Ben de hemen yetkilileri aradım, her şeyi ben konuştum. Nasıl oynaması gerektiğine kadar anlattım.

Ona bir tek cümle söyledim 'sen sahtekarlık yapmak için sahtekarlık yapmıyorsun, ailene faydan dokunsun diye bir şeyler yapmaya çalışan bir karakteri canlandırıyorsun' diye anlattım. Role nasıl hazırlanması gerektiğini anlattım.

O dönem bizim sözleşmemizde yazan maddeleri karşılıyordu yöneticiler ama çalışanlar paralarını almaktan zorlanıyorlardı. Biz de devreye girdik, biraz sıkıntılar yaşadık yapımcıyla. Birol Güven bizim alttan kuyumuzu kazmış, Ayşegül'le beni ekarte etmenin yollarına başvurdu. Orada Levent Ülgen ile Metin Coşkun da Birol'a hizmet etti. 'Ayşegül Abla ile Ali Abi olmadan dizi olur mu' demediler.

Birol 'Biz Ali Abi ve Ayşegül Hanım'la anlaşamadık, anlaşamaya da biliriz onlar olmadan devam eder misiniz' diye soruyor, bunlar da 'Biz ederiz' karşılığını veriyorlar. Birol da hikâyeyi damadın üzerine çevirip bizi ekarte etti. Bunlar da ona hizmet ettiler."

Cenk Eren'den iddialı çıkış: 'O işler böyle olmuyor'

İLİŞKİLİ HABER

Cenk Eren'den iddialı çıkış: 'O işler böyle olmuyor'
Yüzlerce çocuk Sefo şarkısında dans etti!

İLİŞKİLİ HABER

Yüzlerce çocuk Sefo şarkısında dans etti!
Genç şarkıcı Sefo'nun gerçekteki adı ne? Sefo kimdir, kaç yaşında, doğum tarihi ne?

İLİŞKİLİ HABER

Genç şarkıcı Sefo'nun gerçekteki adı ne? Sefo kimdir, kaç yaşında, doğum tarihi ne?

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0