Yüzlerce çocuk Sefo şarkısında dans etti!

İstanbul Küçükçekme'de bir okulun Teneffüs saatinde okul yönetimi Sefo adlı şarkıcının 'Bilmem mi' şarkısı çaldı. Öğrencilerin teneffüs boyunca hep bir ağızdan Bilmem mi şarkısını söyleyip dans ettiği anlar sosyal medyaya damga vurdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İstanbul Küçükçekmece’de bulunan bir okulda teneffüs saatinde yüzlerce öğrenci Sefo’nun ‘Bilmem mi’ şarkısını eşliğinde dans etti.

Sefo Bilmem Mi? şarkı sözleriİLİŞKİLİ HABERSefo Bilmem Mi? şarkı sözleri

O anları Twitter'dan paylaşan Sefo, 'Küçükçekmece’deki bu okulda konser yapmak için kimden izin alabiliriz?' dedi. Bunun üzerine Küçükçekmece Belediyesi’ne ait Twitter hesabından Sefo’ya cevap geldi. Küçükçekmece Belediyesi Sefo'yu konsere daveti etti.

Cenk Eren'den iddialı çıkış: 'O işler böyle olmuyor'

İLİŞKİLİ HABER

Cenk Eren'den iddialı çıkış: 'O işler böyle olmuyor'
Oyuncu Levent Ülgen, hakkında yapılan yalan haberlere sert çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Levent Ülgen, hakkında yapılan yalan haberlere sert çıktı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

muhteşem 2 yıl önce

şarkıdan başka her şeye benziyor,hayret nasıl coşmuşlar .

Hakikat 2 yıl önce

Tamamen kurgu benim okulda çalsam taş çatlasın 20 çocuk bilir. Onlarda böyle el ele tutuşup bağırmaz bu müzik öğretmeninin ve idarenin kurgusu