Bergüzar Korel'den kızı Leyla'nın doğumuna dair yeni paylaşım!

Geçtiğimiz günlerde 3. çocuğunu kucağına alan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, doğum esnasında çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

3 Kasım'da kızı Leyla'yı dünyaya getiren Bergüzar Korel, hastane odasında çekilen fotoğraflarını bugün takipçileriyle paylaştı. Korel paylaşımında, "Dünyaya geliş hikayesi ilk günden son ana kadar nev-i şahsına münhasır oldu Leyla'nın.. Evden çıkarken gümbür gümbür gelen sancılara rağmen "Sabah 10:00'da ancak doğururum ben bu kızı" dedim hastanenin kapısından içeri girerken. Doktorum 40. Haftanın sonlarına doğru "Bu kızın gelmemesinin var bir sebebi kordonu kısa olabilir" demişti.

Saatler geçmesine ve vücudum bebeğin gelmesi için tüm hazırlıklarını tamamlamasına rağmen kızımız hala gelmiyordu. Hastanede geçirilen sancılı 11 saatten sonra tam da dediğim gibi sabah 10:00 da aynen hocanın söylediği şekilde kucağıma bile almama engel olan ve boynuna yerleşen kısacık kordonuyla dünyaya geldi Leyla…

Saatlerce her şey hazır olmasına rağmen dünyaya gelememesinin sebebi bir de kısa kordonun yanı sıra oksiput posterior gelişmiş meğer. Yani göğe bakarak geldi güzel kızımız. Bunları neden mi anlatıyorum? Her doğum diğerinden farklı her bebek bambaşka. Bu süreçte hiçbir sabit fikir olmasın kafanızda.

Hekiminizi seçerken de deneyimli, tecrübeli, şefkatli, mahremiyete önem veren ve tabii ki en başta bebek ve sizin sağlığınızı her şeyden üstün tutan biri olduğuna emin olun. Ben çok şanslıydım mükemmel iki insan ve hekim ile beraberdim bu süreçte. Canım hocalarım @prof.drsezaisahmay ve @altaygezer İnsanlıkları, mahremiyete verdikleri önem, tecrübeleri ile iki evladımda da yoldaş oldular bana… Sağolun varolun."

Vefat eden Müslüme Yağal hakkında şaşırtan iddia! Yörük kızı Müslüme'yi tepeye kim çıkardı?

İLİŞKİLİ HABER

Vefat eden Müslüme Yağal hakkında şaşırtan iddia! Yörük kızı Müslüme'yi tepeye kim çıkardı?
O Ses Türkiye final mi yapıyor? Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi

İLİŞKİLİ HABER

O Ses Türkiye final mi yapıyor? Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0