Kibariye'nin kuaför krizinde sular durulmuyor! 'Beni yalancı gösteriyorlar...'

Ünlü şarkıcı Kibariye, kaynak saç yaptırdığı kuaföre 4 bin 200 lira olan borcunu ödemediği gerekçesiyle hakkında çıkan dolandırıcılık iddialarına ateş püskürdü.

Türkiye'nin güçlü seslerinden biri olan Kibariye'nin 4 bin 200 TL'ye saçına kaynak yaptırdığı ve kuaföre bu ücreti ödemediği magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 3 saat süren işlem sonrası hiçbir para ödemeden kuaförden ayrılan Kibariye hakkında "dolandırıcı" şeklinde ifadeler kullanılmıştı. 

Geçtiğimiz günlerde konser veren ünlü sanatçı, konuyla ilk kez konuşarak hakkında çıkan iddialara isyan etse de sular durulmuyor. Önceki gün Yeni Gazino'da sahne alan Kibariye, konser öncesinde gazetecilerle sohbet etti. 

Gazeteciler tarafından kuaförüne 4 bin 200 TL ödemeden mekandan ayrıldığı iddiaları sorulunca ünlü sanatçı deliye döndü. Ünlü şarkıcı, "61 yaşındayım ve kimsenin hakkını yemedim. Bu kuaför meselesi de bir sponsorluk olayıydı. Ama şu an ismini anmayacağım arkadaşlarımız böyle prim yapmayı tercih etti. Beni yalancı gösteriyorlar. Bütün sanatçılar sponsorlukla ayakkabı ve kıyafet alıyor. Kuaföre paralarını gönderdim ama bu olay beni ziyadesiyle üzdü. 13 yaşımdan beri sahnelerdeyim. O gün beni nasıl tanıdılarsa bugün de aynı Kibariye’yim. Kimsenin gururuyla, onuruyla, parasıyla, ekmeğiyle oynamadım. Ben kul hakkına girmem. Sesimin ekmeğini yedim." şeklinde konuştu.

KibariyeİLİŞKİLİ HABERKibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık'tan skandal hareket! Kuaföre para ödemeden çıktılar

NE OLMUŞTU?

Hakkında çıkan iddialara uzun bir süre sessiz kalan ünlü sanatçı, geçtiğimiz gün verdiği konserde konuya açıklık getirdi. Öfkeden deliye dönen Kibariye, "45 senedir sesimle bir yerlere geldim, insanları dolandırarak değil. Kul hakkına girmedim. Çok sinirlendim. Yapmadığım bir şeyi bana kimse yaptı diyemez. Yeter artık. Çoluğum çocuğum var benim. Herkes haddini bilecek. Haddini bilmeyene de haddini bildiririm" şeklinde konuştu.

Gülseren Budayıcıoğlu'ndan sert tepki: Ağır ruh hastası!

İLİŞKİLİ HABER

Gülseren Budayıcıoğlu'ndan sert tepki: Ağır ruh hastası!
Japonya'nın lüks restoranında müşteriye özel avize maske!

İLİŞKİLİ HABER

Japonya'nın lüks restoranında müşteriye özel avize maske!
Serdar Ortaç konseri iptal edildi! Yerini alan isim şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç konseri iptal edildi! Yerini alan isim şaşırttı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0