MasterChef Azize her şeyi ortaya döktü! Acun Medya'dan yaptırım geldi

Son dönemin en popüler ve merakla takip edilen yemek yarışma programı MasterChef'te elendikten sonra bir şans daha kazanarak yarışmaya geri dönmüştü. Eleme potasında olan Azize Polat'ın bu hafta yeniden elendiği iddia edildi.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Tv8 ekranlarında yer alan ve büyük bir ilgiyle takip edilen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye, her hafta seyirciye büyük bir heyecan yaşatıyor. Son olarak eleme potasında yer alan isimler, pazar günü gerçekleşecek olan elemenin bir hayli zorlu geçeceğinin sinyalini verdi. 

Yarışmada gittikçe güçlü isimlerin kalması ve son 12 kişinin kalması heyecanı kızıştırdı. 21 Kasım'da gerçekleşecek olan eleme potasında yer alan isimler sırasıyla şöyle oldu; Tahsin, Sergen, Azize, Pelin, Safanur ve Hasan. Oldukça heyecanlı olan 6 kişilik eleme potasından kimin eleneceğinin Azize tarafından ifşa edildiği iddia edildi.

Önceki hafta yarışmaya yaşlı gözlerle veda eden Azize'nin yedeklerden yeniden yarışmaya alındı. İddiaya göre; bu hafta yeniden elenecek olan Azize, sosyal medyada bir paylaşım yaptı ve elendiğini ifşa etti. Aldığı uyarılar neticesinde ise 3-4 dakika içerisinde paylaşımı kaldırdı. Azize'nin paylaşımını, Acun Medya ekibinin uyarısı üzerine kaldırdığı iddia edildi.

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun'dan sevindirecek haber! 3 kez..

İLİŞKİLİ HABER

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun'dan sevindirecek haber! 3 kez..
MasterChef'te kim elendi? 21 Kasım 2021 MasterChef elenen isim

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef'te kim elendi? 21 Kasım 2021 MasterChef elenen isim

BİR YORUM YAPIN 0