MasterChef'te kim elendi? 21 Kasım 2021 MasterChef elenen isim

Tahsin, Sergen, Azize, Pelin, Safanur ve Hasan'ın eleme potasında olduğu MasterChef'te heyecan dolu bir akşam yaşandı. Elenen isim herkesi şaşırttı.

Tv8'in sevilen yarışma programı MasterChef'te her hafta eleme heyecanı yaşanırken, yarışmacı sayısı da giderek düşüyor. Son 11 yarışmacıya doğru gidilirken hayallerine veda eden isim şaşırttı. Pazar akşamı ekrana gelen yarışmanın eleme potasında bu hafta Tahsin, Sergen, Azize, Pelin, Safanur ve Hasan yer alıyordu.

Elemenin ilk 3'lü turundan geçen isimler sırasıyla Tahsin, Sergen ve Hasan oldu. Tahsin'in açık ara farkla bitirdiği yarışmada geriye kalan 3'lü yeni bir yarış yaptı. Azize, Safanur ve Pelin arasında yapılan yarışmada Pelin en iyi tabağı çıkartarak arkadaşlarının yanına döndü.

Azize ve Safanur arasında yemeği daha başarısız yapan Azize hayallerine ikinci kez veda etti. Azize Polat geçen hafta da yarışmadan elenmiş, yedekler içinde yapılan yarışmada başarı sağlayarak geri gelmişti. Azize, 2 hafta üst üste elenen tek yarışmacı olarak MasterChef tarihine geçti.

MasterChef Azize her şeyi ortaya döktü! Acun Medya'dan yaptırım geldi

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Azize her şeyi ortaya döktü! Acun Medya'dan yaptırım geldi

BİR YORUM YAPIN 0