Sibel Can'ın milyonluk takıları olay oldu! 2.5 milyon değerinde...

Uzun bir süre sahnelere ara veren Sibel Can, önceki gün İstanbul'da sahne aldı. Kırmızı deri elbisesiyle sosyal medyanın gündemine oturan ünlü şarkıcının 2.5 milyon TL değerindeki tarzı dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı Sibel Can, 6 yıl aradan sonra ilk kez İstanbul Cahide Palazzo'da sahne aldı. Hayranlarına müzik şöleni yaşatan ünlü sanatçının kırmızı deri elbisesi geceye damga vurdu.

Londra'dan özel olarak getirttiği Bottega Veneta'nın son koleksiyonundan 68 bin TL değerinde kırmızı bir elbiseyle sahneye çıkan Sibel Can tarzıyla herkesi şaşırttı.

Ünlü şarkıcının elbisesi sosyal medyada hayranlarını da ikiye böldü. Sibel Can'ın bazı takipçileri "Sibel ne giyse yakışır" derken bazıları da ünlü sanatçının olduğundan daha kilolu göründüğünü söyleyerek "Hiç olmamış, göbeği çok çıkmış" ifadelerini kullandı.

MİLYONLUK TAKILARI DİKKAT ÇEKTİ!

51 yaşındaki sanatçı, çok konuşulan kırmızı elbisesini içinde nar heykeli olan 'Büyülü Taşlar' koleksiyonundan fiyatı 1 milyon 130 bin TL olan bir tektaş ile kombin etti. 

Daha sonra kıyafet değiştiren Sibel Can, siyah elbisesini de Sevan Bıçakçı'nın imzasını taşıyan görkemli bir yılan kolyesiyle kullanmayı tercih etti. Komple üstü kahverengi elmaslarla kaplı olan ve beyaz pırlantaya doğur degrade 100 karatlık yılan kolyesi görenleri hayran bıraktı.

Necla Nazır 'dolandırıldım' demişti! Mahkemenin verdiği kararı şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Necla Nazır 'dolandırıldım' demişti! Mahkemenin verdiği kararı şaşırttı
Nevzat Aydın kesenin ağzını açtı! Düğün için Maldivler'de ada kapattı

İLİŞKİLİ HABER

Nevzat Aydın kesenin ağzını açtı! Düğün için Maldivler'de ada kapattı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Tek gözlü balik 2 yıl önce

O deri icinde pis pis kokuyordur,,

Toplam 1 beğeni

ttttt 2 yıl önce

Vay arkadaş derdimize bak.